Cercavila de les colles, màscares decoratives i exposició retrospectiva per escalfar motors

Castell-Platja d’Aro i S’Agaró ja està immers en l’ambient del Carnaval des d’aquesta setmana amb el Dijous Gras festiu, ambientació i una cercavila

En circumstàncies normals, aquesta hauria estat la gran setmana del Carnaval platjarenc. A conseqüència de l’evolució de la sisena onada de la pandèmia, les poblacions i les colles de la Vall d’Aro van decidir ajornar els actes principals fins abans de Setmana Santa.

Les dates oficials del Carnaval 2022 de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró són del dissabte 26 de març al 6 d’abril. Però, per anar escalfant motors, i que es noti que hi ha moltes ganes de Carnaval, l’Ajuntament ja ha decorat diversos espais del municipi amb les espectaculars màscares que han esdevingut un dels trets identificatius del Carnaval platjarenc.

A les principals avingudes dels tres nuclis s’han instal·lat plafons amb fotografies i cartells que il·lustren la història de la festa del Carnaval a la població, que va camí de les cinc dècades.

A més, aquest dissabte 26 de febrer, per recordar que s’hauria celebrat la Gran Rua de carrosses i comparses a Platja d’Aro, les colles locals i el consistori han organitzat una cercavila amb batucada a partir de les cinc de la tarda pel centre de Platja d’Aro. Els membres de totes les colles locals hi prendran part vestits amb les casaques o uniformes que identifiquen cada grup.

Uns dies de precarnaval que serveixen, en paral·lel, per anar enllestint carrosses i disfresses a l’espera que arribi el dissabte 26 de març. En una entrevista a Ràdio Platja d’Aro, la regidora de Turisme, Jenny Xufré, ha avançat que en les dates extraordinàries del Carnaval 2022 es volen dur a terme bona part de les activitats del Carnaval com el sopar de colles (que serà un dinar a l’exterior obert a tothom), la Cercavila Infantil a S’Agaró, la Pujada del Pernil, la Gran Rua de Carnaval de Platja d’Aro el dissabte 2 d’abril o la Rua de Colles Locals de Castell d’Aro.

Més informació en el web del Carnaval de Platja d’Aro!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.