Els joves fan nous grafitis en equipaments municipals

El taller és una iniciativa de l’àrea de Joventut per dinamitzar els joves del municipi

Per segon any consecutiu, l’àrea de Joventut ha organitzat diverses sessions dirigides en els i les joves del municipi perquè aprenguin la tècnica de dissenyar i pintar grafitis.

Enguany, s’han programat, entre el mes de gener i febrer, han fet un mural a l’Espai Jove, a l’Espai Juniors i en una de les façanes del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. L’any passat, van pintar-ne a la paret del Camp de Futbol de Castell d’Aro, l’Skate Parc o a la façana de la taquilla del Palau d’Esports i Congressos.

L’objectiu és dinamitzar diferents zones del municipi freqüentades pels joves i afavorir la dinamització i la integració dels joves en el marc del teixit social del municipi.

L’activitat es divideix en tres etapes i diverses sessions. La primera sessió consisteix en una jornada per conèixer el grup, rebaixar distància autoritària, connectar amb els i les joves i explicar el projecte. També inclou dinàmiques per analitzar la societat i veure quin rol juga cadascú. S’exposen, a través de pràctiques, quines són les problemàtiques que més preocupen a la joventut i quins temes els fan vibrar per aconseguir un respecte i un cert valor d’autocrítica.

La segona etapa es dedica al treball de diferents aspectes motivadors que ajudin a dinamitzar el procés creatiu per assolir símbols i gràfics que els representin. Un treball que permet trobar el nexe en comú perquè la peça final representi a tothom. S’elaboren esbossos individualment i es posen en comú.

Finalment, el grup pinta el mural.

El taller forma part de les missions de l’equip de dinamitzadors/es i educadors/es de la Unitat de Joventut, de dinamitzar la joventut del municipi en els diferents projectes que s’emmarquen dins de l’eix del foment de la participació i cohesió ciutadana. Des de la Unitat de Joventut tenen el compromís d’afavorir la dinamització i la integració del jovent en el marc del teixit social de la població.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.