Novetats discogràfiques setmana del 10 de gener

Esperem que hàgiu tingut unes bones festes i que l’entrada del 2022 us porti tot allò que desitgeu. Nosaltres tornem amb un munt de música nova. Aquí en fem un repàs.

NOVETAT DESTACADA

A uns dies d’haver tornat d’una forma espectacular amb el seu esperat nou àlbum Dawn FM, el cantant canadenc Abel Tesfaye més conegut com The Weeknd va causar un gran enrenou llençant el videoclip oficial del senzill “Sacrifice” a YouTube, on s’endinsa en un món misteriós.

Després d’haver deixat enrere la fructífera etapa del seu disc “After Hours” que el va col·locar com l’artista amb més èxit de la indústria musical contemporània, el cantant originari de Toronto, Canadà, creador de hits com “Save Your Tears” i Blinding Lights ara sorprèn amb l’estrena del videoclip oficial del senzill Sacrifice, una de les cançons del seu nou àlbum Dawn FM. L’espera va acabar el 7 de gener passat per als milers de fans d’un dels artistes més estimats dels últims anys, The Weeknd, que després de poc més de dos anys va tornar a l’estudi d’enregistrament per llançar la seva nova producció discogràfica “Dawn FM”.

L’àlbum, produït pel mític Quincy Jones i amb participacions com les de Lil Wayne, Tyler The Creator i fins i tot el famós comediant i actor Jim Carrey, va arribar per trencar-la a totes les llistes de popularitat i xarxes socials, incloent YouTube on l’intèrpret de The Hills va publicar el primer videoclip oficial pertanyent a aquest disc.

Al videoclip oficial d’aquest senzill, el qual va obtenir en dos dies un total de 6 milions de vistes i es va col·locar ràpidament als primers llocs de les tendències de YouTube, apareix el cantant canadenc dins d’un món on predomina la foscor, realitzant un ritual de ball que, combinat amb el seu estil i coreografies, ens mostren un univers que s’exposarà als altres vídeos de les cançons pertanyents a aquest disc, similar al que va passar amb “After Hours”.

Sens dubte The Weeknd va demostrar una vegada més la gran capacitat creativa que des de sempre l’ha caracteritzat, però que ara arriba en el millor moment de la seva trajectòria on s’ha consolidat com un dels cantants més respectats de la indústria musical internacional. Us deixem amb aquest ‘Sacrifice’.

ALTRES NOVETATS

David Bowie – Shadow Man
Sweet California – Tu mitad de la cama
Alex Ubago feat Antonio Orozco – Ella vive en mi
Evanescence – Across The Universe
Aaliyah x The Weeknd – Poison
Elvis Costello & The Imposters – Paint The Red Rose Blue
XY – Dona ocell

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.