Represa de les obres a l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro

Durant les festes de Nadal han estat aturades i també es pararan durant el Carnaval i la Setmana Santa

Aquest dilluns, 10 de gener, coincidint amb la tornada a la normalitat després de les festes de Nadal, s’ha reprès l’activitat a l’Avinguda de S’Agaró per continuar executant les diferents fases de les obres per millorar la xarxa de clavegueram i de col·lector pluvials per evitar inundacions a la zona.

Les obres, que van començar en el mes d’octubre, han estat aturades durant la campanya comercial nadalenca per no afectar en el teixit comercial.

De moment, ja s’ha actuat en el tram que va del giratori del Dr. Josep Trueta fins al carrer Nostra Senyora de Fanals. A partir d’aquesta setmana, els treballs es reprenen del carrer Nostra Senyora de Fanals fins a l’altura del carrer Llevant.

Les obres d’aquesta fase s’aturaran de Dijous Gras fins a Diumenge de Carnaval amb motiu de la celebració dels actes principals de Carnaval.

Durant els mesos de març i abril s’actuarà en un nou tram, del carrer Llevant al carrer Pineda de Mar. Durant l’execució del tercer tram està prevista una aturada pel Carnaval, entre el 28 de febrer i el 6 de març.

L’última fase de les obres, entre l’abril i el juny, afectarà el tram que va del carrer Pineda de Mar fins al giratori de l’Ajuntament. Està prevista una aturada per Setmana Santa, del 25 d’abril a l’1 de maig.

Afectacions en la mobilitat i les terrasses

Durant els nou mesos d’obres, estan previstes diverses afectacions en la mobilitat i les terrasses afectades per les obres. La mobilitat serà diferent en funció del tram on s’executin els treballs.

Durant la fase 2, l’accés a l’Avinguda de S’Agaró serà pel nord. Fins a l’Avinguda de la Pau. Es tornarà a tancar al pas de vehicles l’accés a l’Avinguda de S’Agaró a partir del giratori del Dr. Trueta.

Durant les fases 3 i 4, l’accés a l’Avinguda de S’Agaró serà pel sud. En ambdós casos, fins a l’Avinguda de la Pau.

Les places d’aparcament són gratuïtes i es mantenen les zones de càrrega i descarrega.

Reducció de la taxa en les activitats afectades

A mesura que avancen les obres, s’han de retirar les terrasses que hi ha sobre l’asfalt.

La taxa d’ocupació de l’any 2022 de les activitats afectades es calcularà en base a l’afectació de cada establiment. Les activitats afectades durant l’any 2021, podien demanar el retorn de la part proporcional de la taxa en funció de la durada de les obres. 

Sis anys d’actuacions per a minimitzar la problemàtica de les inundacions

Des de l’Ajuntament recorden que es tracta d’unes obres d’alta importància per a la població. Asseguren que s’han intentat minimitzar les molèsties al màxim i agraeixen la comprensió dels veïns i negocis afectats.

Amb les obres de l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro culminarà el projecte de millora de la xarxa de clavegueram i de col·lectors pluvials al centre de Platja d’Aro. Cinc anys d’obres a diverses parts del nucli de Platja d’Aro per a minimitzar l’impacte dels episodis de fortes pluges a la vila.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.