Els joves aprofiten les vacances de Nadal per a formar-se com a monitors de lleure

El curs el promou la Unitat de Joventut i m’emmarca dins les accions que fa la regidoria perquè tinguin una manera positiva d’entendre i posicionar-se davant la vida

Des d’aquest dimecres fins al dissabte, 8 de gener, un grup de joves de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, de 18 a 29 anys, imparteixen un curs de monitor/a de lleure. El curs l’imparteix l’Escola de l’Esplai.

El regidor de Joventut, Pedro Torres, ha donat la benvinguda en els i les participants en la primera sessió.

L’horari del curs, que té lloc en el Centre Cívic Vicenç Bou, és de 9:30 a 14:00 h i de 15:00 a 19:15 h i les sessions tenen lloc en el Palau d’Esports. El curs inclou una estada de colònies que pertany a l’Escola de l’esplai.

La normativa estableix que per poder fer el curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, els i les alumnes han de tenir 18 anys complerts i l’ESO o equivalent assolit.

A través del curs poden aspirar a obtenir la titulació oficial de Monitor/a de Lleure Educatiu de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Per obtenir-lo han d’acreditar un nombre d’hores de formació teòrica i de pràctiques.

La finalitat d’aquest curs és fomentar unes competències bàsiques per poder accedir en el món laboral i facilitar als i les joves l’accés en el món laboral.

Des de la Unitat de Joventut de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es porten a terme diferents formacions al llarg de l’any amb l’objectiu de facilitar a les persones joves del municipi un primer contacte amb el món laboral, fomentar les habilitats laborals i l’adquisició de competències professionals. En aquest sentit, una de les missions de la regidoria és acompanyar als i les joves del municipi, de manera global, en l’adquisició d’habilitats, hàbits i valors. En definitiva, que tinguin una manera positiva d’entendre i posicionar-se davant la vida.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.