Comença l’hivern amb temperatures mínimes gèlides a la Vall d’Aro

La nova estació ha començat a les 16.59 h i s’allargará fins al 20 de març

Des de fa dies, l’hivern meteorològic ja és entre nosaltres amb temperatures gèlides a la matinada i els extrems del dia. Molts espais de la Vall d’Aro apareixen tenyits de blanc pel gebre a primera hora del matí.

L’Estació Meteorològica de Castell d’Aro, que pertany a la xarxa d’estacions del Servei de Meteorologia de Catalunya, ha registrat una temperatura mínima d’1,5 graus aquest dimarts, 21 de desembre. Però aquest dilluns, 20 de desembre, el termòmetre va baixar fins a 0,5 graus. El 9 de desembre la mínima va quedar-se per sota dels 0 graus, en la línia de la majoria dels primers dies de desembre. La temperatura mitjana dels vint-i-u dies que portem de desembre és d’uns 7,5 graus.

Però l’hivern astronòmic ha començat aquesta tarda a les 16.59 h. La nova estació s’allargarà 89 dies i és la més curta de l’any. L’hivern 2021-2022 s’acabarà el diumenge, 20 de març, a primera hora de la tarda.

Segons expliquen en aquest blog sobre meteorologia Àlex Meteo ‘tindrem un hivern molt més dinàmic entre segona quinzena de desembre i sobretot gener i, pel que sembla, potser febrer tornaria a ser menys actiu, semblant al març, però destaquem que aquests últims mesos la previsió va molt lluny i, per tant, s’haurà d’anar actualitzant, i sobretot un SSW i/o podria canviar tot’.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.