Comença la vacunació infantil contra la Covid a la Vall d’Aro

Es poden vacunar en el CAP de Sant Feliu de Guíxols els nens i nenes d’entre 5 i 11 anys de la ciutat, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro

Aquest divendres a la tarda, 17 de desembre, l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols, que també dona cobertura a la població de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró així com Santa Cristina d’Aro, posa en marxa la fase de vacunació dels infants de 5 a 11 anys.

La vacunació es farà en el CAP de Sant Feliu i poden vacunar-se els infants residents als Infants residents a Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro.

Les famílies ja poden demanar cita mitjançant el web vacunacovidsalut.cat

Des del Centre de Salut recorden que la vacuna és segura, eficaç i està aprovada per organismes internacionals, com ara l’EMA o la FDA. Altres països com EUA i el Canadà ja han iniciat la vacunació entre els infants.

La vacuna que se’ls administra és Pfizer, la majoritària en la població catalana, però una dosi més petita, només un terç. Des del CAP recomanen la vacunació dels infants perquè malgrat que en general l’afectació de la Covid és més lleu, els infants també es contagien i poden arribar a patir complicacions. Vacunar-los, segons els professionals de la salut, ajudar a reduir la propagació del virus i el seu impacte en l’entorn escolar. També es protegeix la família, sobretot avis i àvies en aquestes setmanes de trobades familiars de Nadal.

Més informació sobre la vacunació dels infants a canalsalut.gencat.cat/vacunacio-infantil

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.