Novetats discogràfiques setmana del 13 de desembre

Dilluns és dia de novetats! 71 nous temes han arribat avui a la nostre discografia. Aquí teniu els més destacats.

NOVETAT DESTACADA

El grup 5 Seconds of Summer està d’estrena especial amb “2011” un nou tema amb què celebren el desè aniversari com a grup.

La banda a més ho va celebrar amb un streaming a YouTube. Apareixent des de Los Angeles, l’espectacle va anar més enllà d’una actuació musical on es varen escoltar els temes més coneguts però on també la banda s’embarcà en un viatge còmic d’esquetxos relacionats amb la seva trajectòria i idees úniques sobre records i moments especials, i varen presentar el seu nou single per primera vegada en viu

.La banda ha comentat: «Aquest any celebrem els deu anys de vida de 5 Seconds of Summer. Sense ajut de ningú, els millors deu anys de les nostres vides. Per honrar cada experiència, lliçó i persona que ens hem trobat en el camí, hem decidit fer aquest “5 Seconds of Summer show”, una cosa que capturés la recerca de la creació, l’amor per la relació que tenim amb els nostres fans i el límit infinit del que significa estar en una banda. Per sobre de tot, amb això hem redescobert, una vegada més, com n’és de bonic poder compartir la nostra història junts. Paral·lelament llançarem una nova cançó anomenada “2011”, que és un homenatge al passat i una picada d’ullet al que tenim reservat per al futur. Ens ha encantat cada minut que hem estat part d’aquesta banda ¡Per deu anys més de 5 Seconds of Summer!».

La banda australiana està composta per Luke Hemmings (veu/guitarra), Michael Clifford (veu/guitarra), Calum Hood (veu/baix) i Ashton Irwin (veu/guitarra).

Aquí teniu aquest 2011! Per molts anys!!

ALTRES NOVETATS

Alicia Keys – Old Memories Originals
Nil Moliner – Me quedo remix
Despistaos feat. Cepeda – Demasiado tarde
Ilegales feat. M Clan – Divino imbecil
Bunbury – El ritual del alambre
Amaral – Colegas
Westlife – Alone Together
Madonna vs Sickick – Frozen
Gemma Abril & Josep Traver – Cristina

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.