Ajuntament i empresariat de Castell-Platja d’Aro amb el 1r Concurs d’Emprenedoria de l’IES Sant Feliu de Guíxols

Aquest migdia s’ha fet el lliurament de premis amb la participació dels ajuntaments i diversos sectors empresarials de la Vall d’Aro

L’Institut Sant Feliu de Guíxols, amb la col·laboració del Ministerio de Educación y Formación Profesional, ha organitzat la 1a edició del ‘Concurs Impuls a l’Emprenedoria’, on s’ha premiat el millor projecte empresarial de cadascun dels Cicles Formatius que s’imparteixen a l’institut.

El projecte guanyador del cicle de Gestió administrativa ha estat pel treball conjunt d’Imane Hamidi, Yasmina Maaroufi i Nadia Yachou. El projecte s’ha titulat ‘Clena Away’.

El projecte guanyador del cicle d’Adminsitració i Finances ha estat per la proposta conjunta de Berta Plaja, Cristina Pérez i Bea Ruiz. El projecte s’ha titulat ‘Ca la Betina. Casa Rural’.

El projecte guanyador del cicle d’Activitats comercials ha estat la proposta conjunta d’Ivan Luque Maubru, Gemma Ramón Soler, Cristina Deusedes i Pau Zayas. El projecte s’ha titulat ‘Luman Beaty To Go’.

El projecte guanyador del cicle de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar ha estat pel treball conjunt d’Emily Rivas, Tatiana Machado i Eric Camprubí. El projecte es titula ‘Perruqueria Caet’.

El projecte guanyador del cicle de Manteniment de Vaixells ha estat per Brandon Vera. El projecte s’ha titulat ‘Pepe’s Garage’.

El projecte guanyador del cicle d’Instal·lacions elèctriques i automàtiques ha estat per la proposta conjunta de Jofre Salanova, Ismael Gámez i Juan Esteban Brizuela. El projecte s’ha titulat ‘Random Meal’.

El cicle d’Educació Infantil ha tingut un parell de projectes guanyadors. Estel Lloveras, Helena Garrido i Irina Moral pel projecte ‘Ireshe & Co.’ i Diana-Maria Heres pel projecte ‘Baby & Go’.

El projecte guanyador del cicle d’Estètica i Bellesa ha estat la proposta d’Ainoa Haro, Carla Salguero i Sandra Subirats. El projecte s’ha titulat ‘Sí, Quiero’.

Cada persona o grup guanyador ha rebut un premi de 600 euros en vals per bescanviar en una cinquantena de comerços de Sant Feliu. La intenció dels organitzadors és que l’any vinent també hi participin altres establiments i empreses de la Vall d’Aro.

La dotació global dels premis, 4.800 euros, prové del Ministeri d’Educació i Formació Professional així com la Unió Europea, a través del programa ‘Next Generation UE’.

L’acte, que s’ha fet en el Monestir de la ciutat amb l’assistència de prop d’un centenar de persones, ha comptat amb la presència de representants dels ajuntaments de Sant Feliu, Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro. També de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme de Sant Feliu, ADEM de Castell-Platja d’Aro i la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

De Castell-Platja d’Aro, hi ha participat el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló; diversos membres de l’associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaro com el seu president Manel Canadell, el vicepresident 1r. Vito Garcia i Sara Peces, cap de comunicació; Lluís Moliné en representació del sector hoteler platjarenc i Montse Güell, de l’àrea de Promoció Econòmica ‘Aro Impulsa – Espai Coworking’.

Han pogut participar en el concurs els alumnes o exalumnes, majors de setze anys, dels Cicles Formatius de grau mitjà i superior que s’imparteixen a l’Institut Sant Feliu de Guíxols.

L’objectiu de la iniciativa, promoguda per la direcció de l’IES, ha estat donar visibilitat i premiar les iniciatives empresarials de les persones joves emprenedores de l’Institut, per tal que:

– La creació d’empreses i la figura de l’emprenedor/a arreli entre aquest col·lectiu

– Potenciar la figura de l’emprenedor/a perquè no solament cerqui la maximització del benefici, sinó que també tingui en compte criteris socials, humans i mediambientals en la gestió empresarial.

– I generar bones pràctiques d’emprenedoria per tal d’esdevenir exemples per altres joves emprenedors/es i pels joves estudiants.

El tribunal, format per professorat, ha valorat aspectes com el grau d’innovació; que fomenti i incentivi l’emprenedoria vinculada a la innovació en sectors que a Vall d’Aro es poden identificar com a estratègics; el grau de responsabilitat social, mediambiental o d’emprenedoria social; la viabilitat i la intenció de portar endavant el projecte; i la generació de llocs de treball o el format emprat per a la presentació del projecte.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.