Del planter de Ràdio Platja d’Aro al capdavant de les principals emissores del país

Jordi Finazzi ha estat nomenat director de SER Catalunya. Jordi Casoliva és el director de COPE Catalunya o Toni Sánchez és director de LOS40 a Espanya

Ràdio Platja d’Aro ha estat una escola de ràdio des dels seus inicis. L’any 2022 farà 40 anys del començament d’aquella aventura d’un grup d’empresaris de Castell-Platja d’Aro que volien projectar, a través de RPA, una imatge moderna i atractiva del municipi.

Al llarg d’aquests anys, els estudis de RPA han acollit una gran quantitat de col·laboradors, aficionats i professionals, una part dels quals han convertit la seva passió per la ràdio i la comunicació en la seva carrera i mitjà de vida. Arribant a ocupar càrrecs molt destacats al capdavant dels principals mitjans i espais de ràdio del país. També en l’àmbit internacional.

Aquest dimarts, Europa Press, ha informat que Jordi Finazzi serà el director a Catalunya de la SER.

Finazzi ja havia estat director general de PRISA Música, director general del grup a França i Centreamèrica, director de negocis digitals o responsable d’emissores musicals a Llatinoamèrica per a PRISA Radio. A més, ha ocupat altres llocs de responsabilitat en el sector radiofònic català.

Altres membres del planter de Ràdio Platja d’Aro que ocupen llocs de gran responsabilitat són Jordi Casoliva, que dirigeix la COPE a Catalunya o Toni Sánchez que, des de fa anys, és director LOS40 Espanya.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.