Gran afluència de persones per vacunar-se de la grip i rebre la 3a dosi contra la Covid a la Vall d’Aro

La campanya de vacunació contra la grip va començar a finals d’octubre i també es programen sessions en el CAP de Platja d’Aro

Continua la campanya de vacunació contra la grip a la Vall d’Aro. Des de finals d’octubre s’estan programant sessions obertes a tothom, a col·lectius específics, amb cita i sense cita.

El centre vacunal més important de la Vall d’Aro està situat a l’antiga fàbrica Agglotap de Sant Feliu de Guíxols.

Es poden punxar les persones majors de 70 anys, residents a la Vall d’Aro amb pauta complerta de COVID fa més de 6 mesos. Reben la vacuna antigripal i se’ls ofereix la 3a dosi de Pfizer. Cadascuna en un braç diferent.

L’objectiu d’aquesta doble vacunació és protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció. La tercera dosi de reforç contra la SARS-CoV2, fins ara, ja s’havia obert a les persones que viuen a les residències i a les immunodeprimides i, ara s’ha obert a la població general de més de 70 anys.

El centre vacunal de Sant Feliu també continua oferint la possibilitat de posar-se la primera i segona dosi de Covid.

Les persones majors de 70 anys que encara no tenen la pauta completa de la COVID o no hagin passat els 6 mesos necessaris per a rebre la tercera dosi, també poden posar-se la vacuna antigripal.

Vacunació antigripal a Platja d’Aro

El CAP de Platja d’Aro, setmanalment, també programa sessions, amb cita, per a posar-se la vacuna de la grip. A Platja d’Aro no se subministra cap dosi de la Covid. La vacunació de la Covid se centralitza a Sant Feliu.

Superar el 75% de vacunació en persones de més de 60 anys i entre professionals de la salut

Segons informa la Generalitat de Catalunya, la campanya específica de la grip disposa aquest any d’1.570.000 dosis de vacunes. L’objectiu és superar el 75% de vacunació en persones de més de 60 anys i en el personal sanitari i sociosanitari, així el 60% en dones embarassades i en persones amb estats de salut de risc.

Totes les persones que formen part dels col·lectius de risc poden demanar cita a través del web de programació de visites o a través de La Meva Salut, a l’apartat “Cita”. A més, com cada any, es pot contactar directament amb el centre d’atenció primària corresponent.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.