20.000 visitants a la Festa de la Cervesa de Platja d’Aro

El recinte firal de la Plaça del Mil·lenari ha obert de divendres fins aquest dimarts

La 33a edició de l’Oktoberfest de Platja d’Aro s’ha tancat amb un exitós balanç de visitants. 20.000 persones han visitat el recinte firal de la Plaça del Mil·lenari entre divendres al migdia i aquest dimarts festiu a la nit.

Després de la suspensió de l’esdeveniment l’any 2020 a causa de la pandèmia, enguany, el recinte ha doblat l’espai i s’ha controlat l’aforament en compliment de les mesures de seguretat relacionades amb la Covid.

Els visitants han pogut tastar una trentena de varietats de cervesa nacional, internacional i artesana; un ampli ventall de propostes gastronòmiques i animació musical a càrrec de Disco Mòbil.

Els establiments que han participat en la 33a edició han estat els locals Zsa-Zsa, La Riera, Don Quijote, Mesón El Asador, El Foc i Las Delicias. També s’ha pogut comprar la tradicional gerra de ceràmica commemorativa de cada edició de l’Oktoberfest platjarenca.

En els pròxims dies, Ajuntament i restauradors es reuniran per a fer balanç d’aquesta edició 2021 i si decidir si, al marge de la pandèmia, cal mantenir alguna mesura que s’ha estrenat enguany com l’ampliació de la superfície del recinte firal.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.