Fins diumenge es poden proposar noms pel nou espai sociocultural de Castell d’Aro

L’equipament entrarà en funcionament a començament de l’any vinent

Fins aquest diumenge, 17 d’octubre, està en marxa la primera fase del procés participatiu per escollir els noms de l’espai sociocultural de Castell d’Aro, situat a la Plaça Poeta Sitjà, i de la sala cultural polivalent del mateix centre.

Es poden proposar noms pels dos espais, que cal identificar amb l’encapçalament ‘Espai’ i ‘Sala’, respectivament. Les propostes es poden presentar a títol individual o col·lectiu, entitats incloses en el Registre Municipal d’Entitats i grups escolars dels centres educatius del municipi. Es poden fer un màxim de 2 propostes per espai (els grups escolars 1 i 1).

Les propostes es poden presentar a través del portal en línia Decidim de la Diputació de Girona o presencialment dipositant una butlleta en paper a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Castell d’Aro i Platja d’Aro, Oficina de Turisme o Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, Biblioteca Mercè Rodoreda i Ca La Generosa de S’Agaró.

Les propostes han de respondre a alguna característica, data o esdeveniment relacionat amb la història, identitat o elements singulars de Castell d’Aro. Si inclouen noms personals, es descartaran els que facin esment a persones vives o que no disposin del consentiment dels seus representats legals. També poden ser propostes que generin un vincle amb la vila, que promocionen valors associats a les activitats o serveis de l’equipament (i sempre cal vetllar perquè no generin duplicitats, similituds o confusió). Fins ara, ja s’han presentat més d’una desena de propostes diferents.

En una segona fase, una Comissió Tècnica farà la valoració de les propostes i en seleccionarà 3 per a cada espai. La Comissió estarà formada per representants de les regidores d’Acció Territorial i de Dinamització Comunitària, del moviment associatiu de Castell d’Aro i de la comunitat educativa de l’Escola Vall d’Aro.

A partir del 13 de desembre començarà la votació final, en el qual només podran participar les persones empadronades en el municipi majors de 14 anys, també en línia o amb butlleta de paper en els espais esmentats anteriorment. La votació final s’allargarà fins al dia abans de la inauguració oficial de l’equipament. El resultat es farà públic en el transcurs de la jornada inaugural del nou espai.

L’Ajuntament preveu estrenar el nou equipament a primers de l’any 2022. Oferirà usos d’hotel d’entitats, sala cultural polivalent i centre cívic. El nou espai s’ha gestat a partir d’un extens procés de participació ciutadana, en la definició tant del seu programa funcional com també del reglament de funcionament.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.