El primer tram de les obres a l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro s’allargaran fins a Nadal

Fins al mes de juny de l’any vinent s’actuarà a l’Avinguda de S’Agaró per a millorar la xarxa de clavegueram i de col·lectors pluvials per evitar inundacions a la zona

Aquesta setmana s’ha activat la primera fase de les obres de millora del sanejament a l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro.

Les feines del primer tram està previst que s’allarguin fins a primers de desembre. Afectaran el tram que va del giratori del Dr. Josep Trueta fins al carrer Nostra Senyora de Fanals. Durant el pont de la Puríssima està prevista l’aturada dels treballs, entre el 6 i el 12 de desembre, per no afectar la campanya comercial nadalenca.

A continuació, s’actuarà del carrer Nostra Senyora de Fanals fins a l’altura del carrer Llevant. Les obres del segon tram han de començar en el mes de desembre i es prolongaran fins al mes de febrer de 2022. Està prevista l’aturada dels treballs durant Nadal, del dilluns 27 de desembre al 9 de gener. Es reiniciaran el dilluns, 10 de gener.

Durant els mesos de març i abril s’actuarà en un nou tram, del carrer Llevant al carrer Pineda de Mar. Durant l’execució del tercer tram està prevista una aturada pel Carnaval, entre el 28 de febrer i el 6 de març.

L’última fase de les obres, entre l’abril i el juny, afectarà el tram que va del carrer Pineda de Mar fins al giratori de l’Ajuntament. Està prevista una aturada per Setmana Santa, del 25 d’abril a l’1 de maig.

Afectacions en la mobilitat i les terrasses

Durant els nou mesos d’obres, estan previstes diverses afectacions en la mobilitat i les terrasses afectades per les obres. La mobilitat serà diferent en funció del tram on s’executin els treballs.

Durant les fases 1 i 2, l’accés a l’Avinguda de S’Agaró serà pel nord. En el tram 1 fins al carrer Miramar i en el tram 2 fins a l’Avinguda de la Pau.

Durant les fases 3 i 4, l’accés a l’Avinguda de S’Agaró serà pel sud. En ambdós casos, fins a l’Avinguda de la Pau.

Les places d’aparcament són gratuïtes i es mantenen les zones de càrrega i descarrega.

Reducció de la taxa en les activitats afectades

La regidora d’Urbanisme, Montserrat Rovira, ha explicat que, a mesura que avancin les obres, s’hauran de retirar les terrasses que hi ha sobre l’asfalt. Durant l’execució del primer tram, també s’haurà de desmuntar alguna terrassa que hi ha sobre la vorera.

Les activitats afectades durant l’any 2021, poden demanar el retorn de la part proporcional de la taxa en funció de la durada de les obres. Mentre que la taxa d’ocupació de l’any 2022, es calcularà en base del temps real d’utilització i no caldrà presentar cap sol·licitud formal a l’Ajuntament.

Sis anys d’actuacions per a minimitzar la problemàtica de les inundacions

Des de l’Ajuntament recorden que es tracta d’unes obres d’alta importància per a la població. Asseguren que s’han intentat minimitzar les molèsties al màxim i agraeixen la comprensió dels veïns i negocis afectats.

Amb les obres de l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro culminarà el projecte de millora de la xarxa de clavegueram i de col·lectors pluvials al centre de Platja d’Aro. En els darrers mesos també s’han reformat a les Avingudes de Castell d’Aro i Doctor Fleming. Cinc anys d’obres a diverses parts del nucli de Platja d’Aro per a minimitzar l’impacte dels episodis de fortes pluges a la vila.

Consensuar la funcionalitat de l’Avinguda de S’Agaró

Durant aquesta tardor i el pròxim hivern també estan previstes diverses taules de treball per a definir el programa funcional de futur del vial.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.