Hi haurà rues de Carnaval l’any 2022 a la Vall d’Aro condicionades a la normativa Covid

La decisió s’ha pres aquesta setmana per començar a preparar les desfilades de finals de febrer

Les colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, d’acord amb els seus respectius Ajuntaments, han acordat apostar per la celebració del Carnaval 2022 “amb les màximes expectatives” i mirant de recuperar la “màxima normalitat possible”, sempre observant les normatives sanitàries que hi hagi vigents.

La idea fonamental seria apostar pel carnaval, tot intentant assemblar-se, al màxim, a la situació que hi havia abans de la pandèmia, però respectant les normes dels organismes com el Procicat. Els tres municipis volen assolir un nivell d’excel·lència en el carnaval, una festa profundament arrelada a les tres localitats, però volen també ser exigents garantint la salut, o evitar riscos que posin en perill la salut de les persones.

En una reunió celebrada a Sant Feliu de Guíxols el 4 d’octubre al vespre, les colles i els ajuntaments esmentats van insistir que la decisió es prenia ara, ja que la tardor és normalment l’inici dels preparatius de carnaval (robes, disfresses…) però es va reiterar la idea que qualsevol decisió sempre estarà condicionada a les indicacions d’organismes de salut, i sempre subjectes amb la situació sanitària que es pugui produir a finals de febrer de 2022, data del cap de setmana carnavalesc a la Costa Brava (25, 26 i 27 de febrer).

Reunió dels tres municipis a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

La decisió es va prendre directament des de les colles (cadascuna havia fet consultes internes prèvies amb els seus associats) i va comptar amb el suport polític dels tres consistoris.

Es considerarà el 2022 “un any atípic”, ja que tot estarà subjecte a la situació sanitària, i si es donés el cas que finalment les mesures de salut fossin molt restrictives durant les dates del Carnaval, es plantejaria un trasllat al 2023.

Van assistir a la reunió els representants de la Federació de Colles de Carnaval de Castell Platja d’Aro S’Agaró, l’Associació de Colles de Carnaval de Santa Cristina d’Aro i l’Associació de Colles de Carnaval Ganxones, amb les regidories responsables del Carnaval de cadascun dels municipis.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.