Una Festa de la Cervesa atípica amb accés controlat i el doble d’espai

El recinte firal s’obre aquest divendres amb una oferta de trenta marques de cervesa, menjars i música ambiental

Al cor de Platja d’Aro ja es respira l’ambient de celebració en majúscules perquè, aquest divendres al migdia, comença la festa de tardor del municipi, la tradicional Oktoberfest.

La 33a edició és la primera que es duu a terme en temps de pandèmia, després de la suspensió de la festa l’any passat. Per aquesta raó, s’han adoptat diferents mesures per a garantir la màxima seguretat de tothom. Els restauradors han extremat la seguretat en els estands i no es permetrà consumir a les barres.

L’Ajuntament ha encerclat amb tanques tot el recinte, l’accés serà controlat, l’aforament s’ha limitat a 850 persones i s’han incorporat nous espais per a donar cabuda al nou sistema de taules individuals. També s’ha suprimit la música en directe i s’ha substituït per ambientació musical.

L’entrada i la sortida del recinte es farà per l’Av. Doctor Fleming (davant del supermercat Spar). L’accés, com sempre, serà gratuït.

Fins al pròxim dimarts, 12 d’octubre, els visitants de l’Oktoberfest podran tastar una trentena de marques i varietat nacionals, internacionals i artesanals, i també una variada oferta de propostes gastronòmiques, des de tapes fins a entrepans, passant per altres especialitats pròpies de cada establiment participant: Don Quijote, La Riera i Zsa-Zsa, Mesón El Asador, El Foc i Las Delícias, que tindran preus unificats per als productes més habituals.

Com és habitual des de 1987, es podrà adquirir la característica gerra commemorativa de ceràmica (6 euros) i malgrat que cal tornar a utilitzar gots d’un sol ús per raons sanitàries (en l’edició de 2019 eren tots reutilitzables), seran de material biodegradable.

La inauguració de l’Oktoberfest és aquest divendres a les 21 h amb la Punxada del Primer Barril. L’horari d’obertura serà cada dia de 12,30 a 01 h (excepte diumenge i dimarts que tancarà a les 23 h).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.