Novetats discogràfiques setmana de l’11 d’octubre

NOVETAT DESTACADA

Els llegendaris Kiss ens regalen una ‘mescla acústica’ inèdita de ‘Beth’ en l’edició de l’45 aniversari de ‘Destroyer’.
La banda acaba de compartir «Beth (acoustic mix)», la primera pista inèdita de «Destructor 45». La versió original de l’àlbum de «Beth» va ser llançat en 1976 i va aconseguir el número 7 a la llista Hot 100.

Per a la nova mescla acústica de «Beth», la pista de guitarra acústica gravada originalment es va prendre de les pistes múltiples analògiques i ara ha estat completament restaurada i barrejada amb les pistes de piano, veu i sintetitzador originals, afegint una sensació fresca però familiar a aquest enregistrament icònic. L’Àlbum «Destructor» va ser llançat originalment el 1976 i es considera que és un dels per treballs de Kiss per excel·lència. Va ser el primer àlbum de la banda en vendre un milió de còpies en el seu primer any i té l’honor de ser el seu àlbum d’estudi més venut de tots els temps.

ALTRES NOVETATS NOTABLES

Dani Martin – No no vuelve
Jesy Nelson & Nicki Minaj – Boyz
Justin Bieber – Ghost
Kylie Minogue & Yeras & Years – A second to midnight
Los Secretos , David Summers – Ojos de perdida
Roxette – Small Talk

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.