Comença l’administració de la tercera dosis a la Regió Sanitària de Girona

Avui es posen 600 vacunes a persones grans o vulnerables

Salut avui ha començat a administrar la dosis addicional de la vacuna contra la Covid-19 a la Regió Sanitària de Girona.

Aquest divendres, s’han convocat al punt de vacunació del Palau Firal de Girona 547 persones, les quals tenen en comú haver estat trasplantades d’algun òrgan sòlid i/o estar prenent medicació immunosupressora. També s’ha començat a posar la dosis addicional en centres residencials de gent gran.

La dosi addicional de la vacuna contra la COVID-19 s’administra a les persones que necessiten un reforç per aconseguir una millor resposta immunitària per fer front a la COVID-19. En concret, aquesta dosi addicional s’administra, per ara, a persones receptores de trasplantament d’òrgans sòlids amb tractament immunosupressor, a persones receptores de trasplantaments de progenitors hematopoètics i a persones amb tractament amb fàrmacs anti-CD20. Aquestes persones seran citades per SMS, i les vacunes s’administraran principalment en els hospitals on siguin tractats habitualment o en els centres de salut o punts de vacunació que se’ls indiqui. Aviat també es vacunaran totes les persones que pertanyen al grup 7 (condicions de molt alt risc amb immunosupressió).

En els pròxims dies també s’aniran citant més pacients amb indicació per rebre la dosis addicional, els quals aniran essent citats de manera progressiva.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.