160.000 visitants a La Santa de Santa Cristina d’Aro

L’espai ha batut el seu rècord d’assistència i es consolida com un referent de l’oci estiuenc a la Costa Brava

Durant els 45 dies d’obertura ininterrompuda, entre el 16 de juliol i 29 d’agost, van visitar La Santa 160.000 visitants. Són les millors xifres aconseguides fins ara: un creixement global d’un 60% respecte a 2020. Dels 160.000 visitants un 72% va ser públic nacional.

Tant el director de La Santa, Julio Rico, com tot el seu equip no amaguen la seva satisfacció davant les excel·lents dades d’aquesta edició de 2021, donat el context de pandèmia i les restriccions associades al sector de l’oci i l’hostaleria. “Ens fa molt feliços no només la fidelitat d’un públic que, any rere any, ens dona el seu suport incondicional, sinó també el comportament exemplar de tots els que fan possible La Santa a tots els nivells, des dels assistents a l’equip, ja que hem tornat a tancar sense cap incident i ens hem consolidat com una proposta de lleure transversal segura i responsable a l’aire lliure a la Costa Brava“, explica Rico, que ja treballa en l’edició de 2022.

Rico, assenyala que l’àrea d’influència dels visitants se situa majoritàriament en uns 98 km a la rodona, cosa que demostra que la proposta ha sabut connectar amb el públic local, un perfil que sol repetir diverses vegades cada estiu atret per aquesta aura màgica que es respira només tocar de peus a La Santa. Aquest suport del públic s’ha traduït en un nou reconeixement que ha suposat la culminació d’un estiu d’èxits: el Traveler ‘s Choice 2021, que distingeix tots aquells establiments o esdeveniments que reben opinions positives per part dels usuaris de Trip Advisor.

Networking internacional amb Bruno Sanders

En l’actualitat, només el 10% dels establiments que figuren en aquesta plataforma reben aquesta distinció. El director de La Santa insisteix que aquests resultats superen qualsevol expectativa. “L’edició de l’any passat, en plena pandèmia, ja va ser tot un èxit, ja que vam arribar xifres similars a les d’edicions anteriors tenint en compte les restriccions i els dubtes de moltes persones a l’hora d’assistir a esdeveniments. Però les d’enguany han superat qualsevol previsió i han confirmat que el públic no només no té por, sinó que ens percep com un lloc segur i se sent acompanyat”, explica Rico, que treballa dia a dia per ampliar la seva oferta a tots els nivells: més expositors, més activitats i una oferta més àmplia de restauració.

New Talent 2021

Aquest estiu La Santa ha acollit un total de 267 actuacions musicals i culturals gratuïtes a l’aire lliure, sessions de ioga, activitats infantils, tallers, showcookings i tota mena de propostes per a tots els gustos que fan d’aquest racó de l’Empordà un lloc ideal per a tota la família. Entre les novetats d’enguany, La Santa ha acollit el New Talent, un cicle musical destinat a impulsar el talent musical emergent, en què dotze finalistes han actuat al Santa Cristina Horse Club durant tot l’estiu fins a arribar a una gala final trepidant en què la cantautora Laura West es va alçar com a guanyadora. A més, va acollir un gran esdeveniment de networking internacional de la mà de Bruno Sanders, i dos grans concerts que van revolucionar l’escenari principal de Santa Cristina Horse Club: Suu i DVicio, de la mà d’Els 40, entre moltes altres activitats.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.