Cinc activitats gratuïtes amb motiu de la 20a Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2021

Activitats informatives, tallers, una bicicletada popular i la diada ‘Vine a l’Institut amb bicicleta’ formen la programació que vol promoure un model de municipi més segur, verd, inclusiu i accessible

Aquest matí han començat les activitats organitzades per l’Ajuntament amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2021. La majoria de les activitats s’organitzen amb la botiga Decathlon Platja d’Aro i es faran davant de l’establiment.

Aquest dijous, entre les 11 i les 12 h, s’ha insta•lat un punt informatiu sobre bicicletes elèctriques davant de Decathlon. També existeix la possibilitat de provar-ne alguns models.

Dissabte, 18 de setembre, d’11 a 12 h i de 18 a 19 h, s’han programat a Decathlon dues sessions d’un taller de manteniment de bicicletes i de patinets.

Diumenge, 19 de setembre, s’ha previst una bicicletada popular amb sortida i arribada des de l’establiment del centre comercial Parc d’Aro. El grup sortirà a les 10 h i farà un recorregut de 7 km.

Dilluns vinent, 20 de setembre, d’11 a 12 h i de 18 a 19 h, s’han organitzat dues activitats informatives sobre nutrició esportiva i salut postural en el treball.

Per últim, com a cloenda, el dimarts 21 de setembre, conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i l’Institut Ridaura, tindrà lloc la diada ‘Vine a l’Institut amb bicicleta’, una activitat dirigida en els alumnes del centre castellarenc. Per participar-hi caldrà portar casc el dia de l’activitat i, fins aquest divendres 17 de setembre, s’ha de fer la inscripció a l’enllaç https://forms.gle/vG9vXcfHeviSHyj89. S’han previst sortides, en grup, des de Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro i Castell d’Aro.

Amb l’adhesió de la població a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible 2021, es vol sensibilitzar a la ciutadania sobre els beneficis de la ciutat amable i pacífica; conscienciar sobre la necessitat de reduir l’ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir una ciutat menys contaminada; i promoure els mitjans de desplaçament més sostenibles (a peu, en bici i amb transport públic).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.