El president de la Generalitat, Pere Aragonès, commemora la Diada a la Vall d’Aro

Pere Aragonès presideix la tradicional ofrena floral a la tomba de Josep Irla a Sant Feliu de Guíxols

La Diada se celebra a la Vall d’Aro amb diverses activitats festives i de reivindicació com lectures de manifestos, parlaments, concerts, jornades de portes obertes a edificis institucionals o la interpretació d’El Cant dels Segadors.

Enguany, cal destacar la presència del president català, Pere Aragonès a Sant Feliu de Guíxols on, aquest migdia, ha presidit la tradicional ofrena floral a la tomba del que fou president de la Generalitat de Catalunya a l’exili, Josep Irla i Bosch, que era fill de la ciutat. L’acte s’ha dut a terme en el cementiri, on descansen les despulles d’Irla, amb diversos parlaments, ofrenes florals i la música en directe del Grup de Cambra de l’Escola de Música de Sant Feliu.

Fotos: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

A Castell d’Aro, a mig matí, també s’ha fet la tradicional ofrena floral al bust del qui fou president de la Generalitat de Catalunya, Lluís Companys, a la plaça que porta el seu nom. Les autoritats i forces polítiques locals han fet diferents intervencions. Les actuacions musicals han anat a càrrec de la Coral de la Vall d’Aro i Banda El Caliu. L’acte central de la Diada a Castell-Platja d’Aro s’emmarca en la programació de la Festa Major de Castell d’Aro, que s’acaba aquest cap de setmana.

Fotos: Ajuntament de Castell-Platja d’Aro

A Santa Cristina d’Aro, la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya es concentra al vespre. Es farà un petit concert a càrrec d’una representació de la Coral Santa Cecília, hi haurà els parlaments de les autoritats locals, una cantada d’havaneres del grup l’Empordanet amb cremat i un castell de focs artificials.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.