Un llamp impacta a pocs metres de la casa club del Golf d’Aro i esberla un arbre del complex

Fins a primera hora de la tarda, el temporal de pluges d’aquest dimecres ha deixat a la Vall d’Aro més de 54 mm

La tempesta elèctrica d’aquesta tarda ha deixat amb l’ai al cor en els propietaris i clients del Club Golf d’Aro. Cap a les cinc de la tarda, un llamp ha impactat contra l’arbre que està ubicat just a la zona d’accés en el pàrquing del Golf d’Aro, a uns 100 metres de la terrassa de l’entrada en el Restaurant Forat 19, que ens ha cedit les imatges.

El soroll i l’ensurt ha estat majúscul. Els clients que quedaven a l’establiment s’han aixecat de cop de la cadira, tal com han narrat a les xarxes socials. L’arbre ha quedat totalment destrossat i, inclús, s’ha desplaçat un dels panells que dóna la benvinguda en els visitants del complex que ha quedat estès a terra.

Segons les dades que ofereix el Servei de Meteorologia de Catalunya, l’estació meteorològica de Castell d’Aro, fins a primera hora de la tarda, el temporal de fortes pluges ja ha acumulat a la Vall d’Aro més de 54 mm.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.