Rafel Nadal i Albert Om en un nou cicle de la Biblioteca Mercè Rodoreda

Per assistir a les presentacions cal enviar un correu a la Biblioteca Mercè Rodoreda

La Biblioteca Mercè Rodoreda estrena, aquesta tarda a les set, el nou cicle ‘Més literatura, més biblioteca’ que cita a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró diversos autors de referència.

L’encarregat de donar el tret de sortida a la proposta és l’escriptor i periodista gironí, nascut l’any 1954, Rafel Nadal Farreras, que conversa dels seus llibres i també en recomana de la seva biblioteca personal.

Rafel Nadal, que col·labora regularment amb TV3, RAC1 i escriu a la Vanguardia, també ha estat director de El Periódico de Catalunya i ha estat distingit amb nombrosos guardons com el premi Nacional de Comunicació.

Des de l’any 2011 ha publicat sis llibres: Els mandarins (2011, Columna) un llibre de retrats sobre el poder; Quan érem feliços (2012, Destino) que va ser Premi Josep Pla; Quan en dèiem xampany (2013, Columna) una saga familiar a cavall de Catalunya i la campinya francesa; La maledicció dels Palmisano (2015, Columna) un èxit internacional que ha estat traduït a més d’una vintena de llengües; La senyora Stendhal (2017, Columna) la guerra civil i la postguerra a Catalunya; El fill de l’italià (2019, Columna) guardonat amb el 39è Premi Ramon Llull; Mar d’Estiu (2020, Univers) una memòria mediterrània amb totes les olors, colors i gustos del Mediterrani; i El Somni d’en Blai (2020, Estrella Polar) el primer conte infantil de Rafel Nadal que s’endinsa de la solidaritat i la superació personal.

L’acte s’havia de dur a terme en els Jardins de la Biblioteca a Platja d’Aro, però davant la previsió mal temps, s’ha traslladat a la Sala Polivalent de Castell d’Aro.

L’11 d’agost, la cita serà amb el periodista i escriptor, Albert Om, el qual parlar del seu darrer llibre “El dia que vaig marxar”, un relat a cavall entre les memòries i el relat iniciàtic que és ple de contrasts.

Com que l’aforament és limitat a causa de les restriccions de la pandèmia, per assistir a les presentacions cal reservar plaça amb antelació enviant un correu electrònic amb les dades personal (nom, cognoms i telèfon) en el correu electrònic de la mateixa biblioteca bmr@platjadaro.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.