Denuncies i detencions per incomplir el toc de queda i la normativa de Civisme

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro, durant el cap de setmana passat, va fer més d’una quarantena d’actuacions

Durant el primer cap de setmana amb mesures restrictives vinculades en el toc de queda, entre la una i les sis de la matinada, la Policia Local de Castell-Platja d’Aro va aixecar 19 actes administratives a persones que incomplien les restriccions desplaçant-se sense justificació.

També es van detenir 2 persones per requeriments policials de detenció que havien estat prèviament identificats en controls policials preventius.

Pel que fa a les infraccions a les ordenances municipals, destaquen les 24 denúncies per incomplir la normativa municipal en matèria de Civisme i Convivència consistents en pertorbar el descans i la tranquil·litat dels veïns, incomplir l’horari de tancament d’establiments i consumir begudes alcohòliques en espais públics.

Destaquen també les 15 actes aixecades per la Llei Orgànica 4/2015 de Seguretat Ciutadana, per tinença i consum de substàncies estupefaents, intervencions temporals d’objectes perillosos i infraccions per desobediència i falta de respecte als agents.

Finalment són rellevants també les 14 denúncies per alcoholèmies administratives i els 5 atestats instruïts per alcoholèmies penals o drogo test positius.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.