130 concerts gratuïts a La Santa de Santa Cristina d’Aro fins al 29 d’agost

L’esdeveniment ha començat aquesta tarda amb una festa d’inauguració

Amb ganes de regalar-nos els millors moments de l’estiu, aquesta tarda, s’han obert les portes de la cinquena edició de La Santa, en el Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro.

Una edició que combina moltes novetats amb els clàssics d’altres temporades. Oci, corners de gastronomia gurmet, música en directe, espais divins, activitats familiars, artesania, tendències, copes, sorpreses i una imponent programació musical gratuïta es tornen a citar a la Costa Brava fins al diumenge, 29 d’agost, cada dia a partir de les sis i fins ben entrada la nit.

Gastronòmicament, La Santa esdevé un any més un bosc encantat i un univers de racons gastronòmics per a tots els gustos, on la gastronomia tradicional conviu amb propostes més gamberres i exòtiques, còctels, sandvitxos, tacos, cuina oriental, argentina, hamburgueses gurmet, pizzes, peix, creps, plats vegans i vegetarians i moltíssim més. Enguany, a més, La Santa ofereix a l’espai de Las Palmeras una sofisticada proposta de Night Brunch de la jove cuinera Júlia Podall i Cerdà.

La zona Boho de La Santa

La Santa també és un market de moda, decoració, joieria i art que fan les delícies dels visitants, que poden gaudir de les propostes més originals de joves artistes i artesans procedents, en bona part, de la zona de l’Empordà. Com sempre, hi ha expositors fixos i l’efervescent zona del Boho, on els expositors aniran canviant per tal que el públic hi trobi sempre noves propostes.

La programació musical de La Santa inclou una infinitat d’estils amb 130 concerts. La principal novetat és el nou festival, New Talent La Santa 2021, on 400 aspirants i 12 finalistes aspiren al guardó 2021, que serà lliurat a la gran gala final del dia 27 d’agost. El premi? La gravació d’una maqueta professional de la mà del compositor i productor musical internacional Dan Hammond en els estudis de Why no Music, a cavall de Barcelona i els Estats Units.

Dvicio, amb els 40 Principals, el pròxim dilluns, 19 de juliol, a La Santa

Dvicio (19 de juliol) o Suu (7 d’agost) són alguns dels caps de cartell de la programació musical de La Santa 2021 que es desplegarà en set escenaris diferents amb noms molt consolidats i emergents.

Una altra novetat és l’organització del primer networking presencial a Espanya des de l’inici de la pandèmia, amb els ponents nacionals i internacionals Euge Oller, Gonzalo Zaho- nero, Patrick Wind, Xavi Esquerigüela o Bruno Sanders el dissabte 24 de juliol a l’idíl·lic espai de Les Palmeres per a un aforament limitat de 700 nous emprenedors.

La Santa ha tingut des dels seus inicis una vocació sostenible que, enguany, es tradueix en l’obtenció de la certificació ISO: 20121, un sistema de gestió que garanteix les millors pràctiques de sostenibilitat (ambientals, socials i econòmiques) al llarg de tot el cicle de vida de l’esdeveniment: disseny, planificació, organització, execució, revisió i tancament.

Autoritats, convidats, amics i l’equip de La Santa, aquesta vespre, han donat la benvinguda a la cinquena edició amb música en directe i parlaments.

Prepareu la vostra experiència a La Santa 2021 visitant la seva web o a través de les xarxes socials com Facebook i Instagram.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.