Trobades de màxim 10 persones i nou horari en el tancament d’activitats a la nit

Aquest divendres han entrat en vigor les restriccions que estaran en vigor fins a les 00:00 del 23 de juliol

La resolució que ha sortit publicada en les darreres hores en el Diari Oficial de la Generalitat explica que les dades d’incidència de la pandèmia dels últims dies mostren un empitjorament creixent de la situació epidemiològica, en totes les franges d’edat, i un increment de l’afectació en l’activitat sanitària, en tots els nivells assistencials, que situen Catalunya, clarament, en un context de cinquena onada pandèmica, i justifiquen, sense demora, una revisió a l’alça de les mesures restrictives establertes en la Resolució vigent, per intentar revertir la corba ascendent de contagis, i reforçar les mesures no farmacològiques per al control de la transmissió del virus dirigit a limitar els contactes socials fora de la bombolla de convivència, tant en àmbits públics com privats, tot atenent als principis de necessitat i de proporcionalitat i de menor afectació als drets de les persones.

Entre les noves mesures que estaran en vigor fins a les 00.00 hores del dia 23 de juliol, hi ha:

  • Recuperació de la mesura que es projecta sobre el dret de reunió i es limita a deu, llevat que es tracti de convivents, el nombre màxim de persones que es poden concentrar en les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social per tallar les cadenes de contacte.
  • S’avança l’horari màxim de tancament de totes les activitats que s’allarguen més enllà de les 22.00 hores, el qual s’estableix a les 00.30 hores, també amb l’objectiu de limitar les possibilitats d’interacció social i amb elles el risc de transmissió del virus. Se suprimeix la possibilitat de consum d’aliments i begudes en grup en espais públics habilitats (àrees de lleure, de descans, pícnics i similars). Es recomana la limitació de l’accés a espais públics on es puguin produir concentracions de persones, entre les 0.30 hores i les 6 hores (parcs, platges, i altres espais similars).

Teniu tota la resolució sencera aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.