Comença la Festa Major de S’Agaró amb Joan Laporta com a pregoner

Fins diumenge s’han programat més d’una quinzena d’activitats

La primera tarda de Festa Major de S’Agaró ha començat amb una sessió de contacontes organitzada per la Biblioteca Mercè Rodoreda i berenar pels infants.

Tot seguit, en el mateix Parc de Sant Ramon, la colla gegantera de Castell-Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, amb una ballada de gegants i capgrossos, han amenitzat amb gresca, disbauxa i música el compte enrere fins al pregó 2021 que, enguany, ha anat a càrrec del president del F.C. Barcelona, Joan Laporta, que fa molts anys que estiueja i té una residència a Castell-Platja d’Aro.

Sense cap paper a la mà, i durant una bona estona, Joan Laporta ha recordat anècdotes, històries d’estrelles de Hollywood, moments entranyables i familiars, espais, comerços, amics, etc. Ha explorat cada un dels ingredients que li aporten, a ell i a la seva família, tanta felicitat quan són a S’Agaró. Joan Laporta en estat pur.

L’alcalde, Maurici Jiménez, i Joan Laporta han animat a tothom a gaudir de cadascuna de les activitats de la Festa Major.

El Parc de Sant Ramon, serà fins diumenge, l’escenari de gairebé totes les activitats amb una oferta d’actes pensada per a totes les edats i gustos. Balls, concerts, animació infantil, festa de l’escuma, correbars amb batucada, sardanes, havaneres, un torneig d’escacs, un tast de còctels i una missa, són les propostes que s’han previst fins diumenge a la nit.

També s’ha creat el mocador de Festa Major que es pot aconseguir a l’establiment S’Agaró Premsa o al bar de la Festa Major.

La Festa Major de S’Agaró l’impulsen entre les associacions Amics de S’Agaró-Sant Pol i S’Agaró-Sant Pol Es Mou i té el patrocini de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.