Boogalizer inaugura les Nits de Jazz a l’Espai Masia Bas de Platja d’Aro

La 24a edició de l’esdeveniment ofereix sis concerts, cada divendres, fins a la primera setmana d’agost

Aquesta nit, a partir de les onze, torna un esdeveniment emblemàtic de les nits d’estiu platjarenques: el festival “Nits de Jazz”.

L’any passat, a causa de la pandèmia, les Nits de Jazz es van celebrar en el Palau d’Esports i Congressos i, aquest any, els concerts es traslladen a l’Espai Masia Mas, un recinte a l’aire lliure que permet controlar l’aforament i complir la normativa relacionada amb la Covid.

L’Espai Masia Bas acollirà els grans esdeveniment de l’estiu 2021

Des de l’inici de la pandèmia, el festival no se celebra a la Platja Gran, a l’altura del Cavall Bernat, per evitar aglomeracions i que es puguin aplicar tots els protocols de contenció del virus.

La programació 2021 inclou sis concerts, cada divendres a partir de les onze de la nit. L’entrada és gratuïta i s’ha de retirar amb antel·lació en el portal d’entrades de l’Ajuntament o al Punt d’Informació Turística de l’Av. S’Agaró de Platja d’Aro.

En el Punt d’Informació Turística de l’Avinguda S’Agaró també es poden retirar les entrades

El so inspirat en el soul i la música llatina de Boogalizer, amb l’espectacle ‘Ara mateix!’ obrirà el cicle aquesta nit, 2 de juliol. Boogaloo en estat pur, on tots els elements clàssics hi són presents: una secció de vents brillant, cantant, cors i base contundent. Aquest concert convida a boogalitzar i a fer una festa amb música de qualitat.

La banda està formada per Dani Txarnego a la veu, Ivó Oller a la trompeta, Martí Serra en el saxo tenor, Tom Johnson en el trombó, Victoria Yánez en el piano i Fender Rhodes, Matías Míguez en el baix, Albert Sabater a la percussió i Àlex Ventura a la bateria i timbal.

Girona Jazz Project actuarà el 16 de juliol a l’Espai Masia Bas de Platja d’Aro

Els pròxims concerts aniran a càrrec d’Omedes Quintet & Mayte Alguacil (divendres 9 de juliol) amb un concert amb una sonoritat post-bop amb pinzellades de música afro-cubana; Girona Jazz Project (divendres 16 de juliol), dirigits per Ramon Cardo i un repertori al més pur estil de l’època daurada del swing; BCN Sax Quartet & Francesc Capella (divendres 23 de juliol) amb la interpretació completa de Raphsody in Blue de George Gershwin i altres estàndards de l’autor; Selva Big Band (divendres 30 de juliol) repassant les millors bandes sonores del cinema en clau de jazz; i Perico Sambeat & Taller de Músics Ensemble (divendres 6 d’agost), un espectacle jazz contemporani que fusiona la veterania del saxofonista i la joventut dels alumnes del centre de formació musical.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.