Detenen sis joves per tres robatoris amb violència i intimidació a Platja d’Aro

Assaltaven les víctimes en grup i no es descarta que estiguin implicats en altres fets similars

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el cap de setmana passat cinc joves, d’edats compreses entre els 19 i 20 anys i un menor d’edat, veïns de Castell – Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, com a presumptes autors de tres delictes de robatori amb violència i intimidació i tres delictes de lesions. 

Els fets van succeir durant la nit i matinada del diumenge, 13 de juny, quan un grup nombrós de joves van començar a perseguir diverses persones que es trobaven el centre de Platja d’Aro amb la clara intenció d’intimidar-los i robar les seves pertinences.

Els nois actuaven sempre en grup d’unes 15-20 persones que utilitzaven per intimidar amb la simple presència, colpejar i robar a les seves víctimes. En algunes ocasions, diverses persones que van ser abordades pel grup de joves van haver de refugiar-se dins de restaurants o establiments per por.

Durant la nit del 12 al 13 de juny els mossos van rebre fins a tres denúncies d’agressions i robatoris amb violència perpetrats per aquest grup de nois. En els tres casos les víctimes van ser abordades enmig del carrer i agredides a cops. Els hi van robar els telèfons mòbils i rellotges.

Tot i no constar denúncies dels fets, aquella mateixa nit policies locals i mossos van rebre fins a set alertes de fets similars. Alguns casos no van ser denunciats perquè les persones afectades tenien por a represàlies per part del grup de joves.

Arran aquests fets, els mossos van iniciar una investigació per localitzar i identificar els presumptes autors dels atacs i robatoris a Platja d’Aro.

Dissabte passat els agents van poder localitzar cinc dels principals autors i l’endemà el sisè jove que estaven recercant.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions, així com altres denúncies per fets similars.

Els detinguts majors d’edat, dos d’ells amb antecedents, van passar el dia 20 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols. El menor va ser lliurat als seus tutors legals i es van posar els fets en coneixement de la Fiscalia de Menors.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.