Orgull LGTBI 2021 amb EmpoRderats, música i compromís social

Els actes al voltant de la celebració del Dia de l’Orgull van fer-se dissabte a la tarda a la Plaça Major de Platja d’Aro

Avui se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI malgrat que, durant el cap de setmana, diverses ciutats i poblacions ja han festejat aquesta jornada festiva i reivindicativa amb activitats al carrer.

A Castell-Platja d’Aro, des de fa dies, oneja la bandera de l’Arc d’Iris a la Plaça de l’Ajuntament i dissabte a la tarda, a la Plaça Major, es va dur a terme la presentació d’EmpoRderats, una entitat nascuda en el municipi a principis de l’any 2020 que vol esdevenir un referent per a les persones i famílies LGTBI d’arreu del Baix Empordà.

L’acte va comptar amb diferents parlaments de representants de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, del Consell Comarcal del Baix Empordà, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, de formacions polítiques de Castell-Platja d’Aro, del Parlament de Catalunya, entitats LGTBI i el president d’EmpoRderats, Manel Moreno.

La presentació va continuar amb un brindis, música en directe, teatre, lectura de poemes i la lectura del manifest del 28J.

Avui, coincidint amb el dia de l’Orgull 2021, EmpoRderats participarà en els actes unitaris convocats a Girona per les entitats LGTBI gironines.

L’equip d’Emporderats l’integren persones d’arreu de la comarca i entre els seus objectius hi ha el suport i l’assessorament; col·laborar amb la Xarxa LGTBI i ampliar-la a tot el territori; fomentar la cooperació entre entitats i administracions; i aconseguir més ressò al voltant dels projectes, activitats i serveis que ofereixen. Per contactar amb EmpoRderats es pot fer a través del seu Instagram, el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro i, aviat, disposaran d’un servei telefònic propi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.