Espai de Creixement Personal

Transmetre

Tot i que no ens n’adonem, sempre estem transmetent.

El que més ens ve a la ment de transmetre és una informació verbal, però constantment estem transferint a qui ens rodeja el nostre estat d’ànim a través l’energia que imitem i això marca la qualitat de les nostres experiències.

Ja vam dir que l’estat d’ànim que tindré en adormir-me la nit abans, serà el mateix amb el qual m’aixecaré l’endemà i ja aquí tenim una feina important a respectar i recordar de fer: si volem llevar-nos amb bons propòsits pel nou dia, hem de tenir una bona energia a l’hora d’adormir-nos.

A part, cal acollir la nova jornada amb il·lusió i donant les gràcies per poder viure una vegada més les 24 noves hores (o les que ens toquin viure).

Per què és tan important el tipus d’energia que decidim tenir per compartir i transmetre amb l’exterior? Si no ens parem mai a pensar-hi, hauríem de començar-ho a fer!

Com ja vam dir som imant i, de conseqüència, atraiem el que som. Absolutament tot el que ens passa és el resultat de l’energia que emanem en tot moment.

Cadascú de nosaltres tenim una aura (la Llum que rodeja la nostra figura corporal) i és el resultat de l’energia que deixem anar, que sentim, la globalitat de tots els sentiments i les emocions que ens provoquen reaccions físiques.

Jo mateixa, sincerament, si tinc un començament de dia amb mal humor (perquè la nit abans no he fet els deures), gairebé m’estimo no sortir de casa, tot i que també els de casa reben la meva baixa energia.

He d’intentar sempre de fer un canvi de sentiments. He de buscar el meu “centre” (el meu punt d’equilibri) per, com es diu, no “perdre el nord”. Sé que és molt complicat, sé que tot el que és teoria és molt fàcil, però també sempre dic que tot és possible amb voluntat i ganes de viure bé.

També està clar que cadascú és com és i té la seva educació i creences, i no es pot pensar que cada persona reaccioni de la mateixa manera i, sobretot, que ho faci d’un dia per un altre. Tot necessita el seu temps per processar l’aprenentatge.

Just aquest tema em fa recordar una persona a la qual tinc molta estimació, la Marta. Ella sempre em deia que això que escric és complicat posar-ho en pràctica i que no podia cantar i ballar durant el dia perquè ella no és així. Perquè no compartia el meu mètode per expressar el que sento i que ella té la seva bicicleta per gastar les seves energies.

Doncs, a part d’aquest tema d’expressió, ella ha fet un canvi molt important. I fins i tot crec que també gaudeix més de la música en el sentit que es deixa anar més quan l’escolta per sentir emocions. Però li ha costat el seu temps.

Fer bona cara, riure, tenir positivitat constantment, etc., potser no és tan usual, però és un òptim remei acompanyat amb bons pensaments per assolir molts bons resultats.

A part, totes les meves relacions humanes diàries seran beneficiades perquè tot el que doni, em tornarà de volta.

La nostra aptitud llençada a través energia, els altres la reben amb vibracions que els sintonitzarà amb nosaltres, o no. Està clar que si llenço un bumerang, aquest tornarà enrere, exactament com l’he tirat. Si estic alegre, rebo alegria, si sento tristesa, trobaré tristesa i podria seguir dient.

Quines emocions voleu experimentar avui, demà i sempre? El que sentim és el que comuniquem sempre. I el que rebem és la resposta o el mirall des del qual disparem de dins cap a fora.

Cuidem les paraules, els sentiments i el comportament i trobarem un bon i serè espai al nostre voltant per compartir. Trobarem així el nostre centre per seguir en el nostre estat de plenitud per viure en pau.

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.