Ajuntament i Cambra de Comerç acorden impulsar cursos de formació per fomentar l’ocupació entre joves i majors de 45 anys

El conveni s’ha firmat aquest migdia en el consistori platjarenc

La firma del conveni ha anat a càrrec de l’alcalde, Maurici Jiménez, i el president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu, Eduard Bosch. També han estat presents a l’acte el regidor de Joventut, Pedro Torres; i el president de la comissió de comerç de la Cambra, Salvador Giraut.

El conveni regula la col·laboració, entre la Cambra i l’Ajuntament per promoure accions a Castell-Platja d’Aro amb l’objectiu de fomentar la formació per joves en el marc de programes interadministratius com els de garantia juvenil i altres que es puguin convocar.

Ambdues corporacions crearan un grup de treball format per dos representants de cadascuna de les entitats signants, amb l’objectiu de regular i planificar les accions que es decideixin portar a terme i establir per escrit tant la forma de portar-la a terme com altres aspectes que es consideri necessaris pactar.

El conveni tindrà una durada d’un any prorrogable d’any en any, llevat que alguna de les parts vulgui cessar l’acord de col·laboració.

Els cursos començaran cap a l’octubre i durant el setembre es podran tramitar les inscripcions.

Els grups seran reduïts a causa de la pandèmia amb una desena d’alumnes. Si la normativa anti-Covid ho permet i l’espai on es facin les sessions també, s’ampliaran les places. L’edat mínima per apuntar-se seran els setze anys i els cursos constaran d’una formació bàsica, com el reforç de l’anglès, i una part d’especialització en diversos oficis. També està prevista formació en empreses.

Des de l’Ajuntament han realçat la importància de firmar aquest conveni per a fomentar l’ocupació i la formació entre els joves del municipi i col·lectius que tenen dificultats per accedir en el món laboral, per exemple per l’edat, i oferir-los noves oportunitats per accedir en el món laboral. Des de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Sant Feliu han recordat que la institució vetlla pels interessos generals de les empreses, i fomenta l’activitat econòmica del seu àmbit d’actuació, oferint suport a emprenedors, desenvolupant accions formatives, promocionant la indústria, el comerç exterior, el turisme, el comerç interior i els serveis, fomentant l’activitat econòmica, dinamitzant i promocionant el teixit empresarial.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.