Últims dies de preinscripcions pel curs 2021-2022 en el Centre de Formació de Persones Adultes

El tràmit es pot fer en línia o presencialment amb cita i s’ofereixen 200 places

Fins aquest dissabte, 15 de maig, les preinscripcions estan obertes per les persones empadronades en el municipi majors de 16 anys i, excepcionalment, per a persones no empadronades que s’han format en el centre els darrers anys.

Preferentment, s’han de tramitar en línia a la seu electrònica de l’Ajuntament però també existeix la possibilitat de presentar la documentació presencialment demanant cita en el Centre Cívic Viçenç Bou de Platja d’Aro.

Aquí teniu la informació sobre la formació que s’ofereix.

Quina documentació s’ha de presentar

El procés de preinscripció és imprescindible per a tothom, però no garanteix una plaça per a la matriculació definitiva. S’ha de realitzar, preferentment, de manera telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament (ciutada.platjadaro.com). Cal presentar una instància genèrica adjuntant còpia del NIF, passaport o NIE i un correu electrònic per a rebre un codi de barres per fer el pagament de 10 euros (imprescindible per validar la preinscripció i que es descomptarà de l’import final de la quota del curs; a part caldrà abonar el material).

Simultàniament, es pot fer de manera presencial amb cita. Cal demanar l’hora en el 972 818 341 o en el correu electrònic secretaria@cfaplatjadaro.cat. Les preinscripcions presencials es fan en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (dilluns-dijous 10-13 h i 16-18 h i divendres 10-13 h). També cal abonar els 10 euros de preinscripció (en efectiu o targeta al mateix Centre Cívic o amb codi de barres a una oficina bancària o mitjançant caixer amb lector de codi de barres).

Del 28 al 30 de juny es realitzaran, amb cita, les proves de nivell per al nou alumnat.

De l’1 al 8 de setembre, les persones preinscrites hauran de presentar la documentació. Del 9 al 14 de setembre es valoraran les sol·licituds, i d’acord amb les Bases Reguladores que estableixen el sistema de barem per punts, el 15 de setembre es publicarà la llista d’admesos i s’exposaran les places lliures.

Les matriculacions seran del 16 al 24 de setembre i l’inici de curs el 13 d’octubre.

Si queden places disponibles

Del 27 al 30 de setembre, si queden places lliures, es podrà presentar la sol·licitud i documentació i es realitzaran les proves de nivell (tant per a empadronats com per a no empadronats). La publicació de les llistes de valoració i assignació de grups tindrà lloc de l’1 al 5 d’octubre. Les matrícules es formalitzaran del 6 al 8 d’octubre i l’inici del curs també el 13 d’octubre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.