L’empresària hostalera, Carme Hospital, premiada a la festa del turisme gironí


Els premis G! s’han concedit aquesta tarda durant la quinzena edició de l’esdeveniment

Els premis G! de turisme de les comarques de Girona són organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. Des de l’any 2005, l’objectiu dels guardons és reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins. També es vol estimular la difusió a l’exterior dels recursos i els atractius turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i promoure el coneixement científic d’aquesta activitat aplicada a les comarques de Girona.

Aquest any, s’han celebrat en els jardins del Museu d’Arqueologia de Catalunya – Empúries.

Lliurament Premis G! 2020 a Empúries. Pere Duran / Nord Media

Entre els guardonats dels premis G! 2020 de turisme de les comarques gironines hi ha hagut l’empresària, Carme Hospital i Poch, en reconeixement de la seva llarga trajectòria professional, mantenint el lideratge dels seus establiments i fomentant el turisme de qualitat a la Costa Brava. Alhora, també s’ha distingit el seu compromís amb el sector de l’hostaleria, la cultura i l’esforç, i la seva contribució en la projecció de la marca Costa Brava a l’exterior. Carme Hospital, presidenta d’Aromar Hotels & Restaurants i de la Fundació Jordi Comas, ha rebut el Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional.

Carme Hospital recollint el Premi G! 2020. Pere Duran / Nord Media

El grup Peralada o la cap de sala del Restaurant Tinars, Elena Gascons i Díaz, han estat altres personalitats premiades.

L’acte l’han presidit Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa i Balcells.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.