Espai de Creixement Personal

Llei d’Atracció

Sabeu, en aquest Diari Digital he trobat un espai a on em deixen ser jo mateixa, on puc expressar tot el que penso, sempre amb educació i respecte, tant pel diari com pels usuaris. He trobat persones que em donen molta confiança.

Estic molt agraïda perquè una fantàstica persona em permeti tot això.
Sap que l’aprecio moltíssim i crec que tots dos estem connectats a través d’una energia subtil i bonica que estic segura era el nostre destí trobar-nos.
I, senzillament, us ho explico per ensenyar-vos i demostrar-vos què fa la llei d’atracció.

És una de les lleis universals, que ja vam dir són set.

Hi ha molts tipus de persones i bàsicament hi ha els materialistes, els espirituals i els que estan entremig… Òbviament cadascú viu la vida a la seva manera i és respectable, així com som respectables tothom. Cadascú de nosaltres interpreta la vida i els seus senyals com vol o com pot i, de conseqüència, reacciona també com pot o com vol.

El que si està clar és que cada persona ha de ser conseqüent amb les seves paraules i els seus actes perquè ja vam parlar del karma i de com actua sobre les nostres vides. No podem evitar el karma i tampoc podem evitar la llei d’atracció. Som imant del qual vivim.

Us recordeu de “oído cocina “o de “qüestió d’actitud i gratitud”? Doncs aquests articles són una suma d’aquesta llei.

El nostre present es forma amb les afirmacions, la nostra actitud, els nostres pensaments i les nostres paraules dites en el passat. Si voleu un futur brillant, heu de viure un bon present.

L’important sempre està a viure l’aquí i l’ara, el present, i viure-ho intensament i positivament. El que sembra, recull. Si sempre visc queixant-me de tot, enfadat amb tothom i amb la vida, trist perquè mai em surt res bé, que creieu esteu atraient? Quines són les experiències que creieu podeu atreure en un futur?

Apreneu a parlar sempre amb temps present i elimineu el condicional: Hauria de…NO! He de…!!! Hauria de començar una dieta per sentir-me bé, NO! He de començar la dieta per estar bé!

El temps present és un compromís amb nosaltres mateixos, el temps condicional només és un pal·liatiu. Escolteu bé quan parlen les persones. Aquesta és una forma de veure quin compromís tenen amb la vida!
Comporta molta feina interior arribar a una implicació amb nosaltres, però quan la descobrim, tot és fàcil, com fer servir les varetes màgiques de les fades.

I tot és constància i confiança vers nosaltres i vers l’Univers. Tot és posar amor a on hi ha por, tot és creure a on hi ha dubtes.

Quantes vegades han dit a la tele que plovia i ha fet sol, o al revés! Quantes vegades diuen que sempre s’ha fet així perquè sí i…
En allò que posem la nostra atenció costant, creient-ho i posant-hi fe, allò creix i agafa forma. Però sempre ho fem per temes negatius. Canviem el xip i pensem que tot anirà bé perquè ens ho mereixem!

Jo sempre ho faig per buscar aparcament: quan agafo el cotxe, demano que m’esperi un aparcament al lloc d’arribada. El trajecte el faig amb normalitat, cantant o pensant a les meves coses, ni poso dubtes ni estic tota l’estona dient un aparcament si ús plau! I sempre trobo aparcament!
Pot semblar una ximpleria, ho heu provat mai? I amb la mateixa convicció heu de fer-ho tot.

Heu d’estar el temps més gran possible en un estat d’il·lusió, de benestar emocional, heu de sentir-vos abundants en tots els sentits, en la salut, en l’amor, en els diners.

Tots els éssers vius volem el mateix: salut, amor i diners. Tot és energia i tot ho podem atraure sense cap mena de problema, sobretot els diners, per què és l’energia més fàcil per atraure, però quins pensaments tenim sobre el tema? Els diners no creixen sobre els arbres, els diners només porten problemes, els diners no són bons, els diners són per rics… Quantes més expressions heu sentit?

Doncs totes aquestes formes de parlar fan que els diners s’allunyin de nosaltres encara més. Com volem que vingui a nosaltres alguna cosa de què estem parlant malament o de la que no ens sentim mereixedors?

Poseu-vos un objectiu a la vida, planifiqueu com arribar-hi. Feu tot el que està en les vostres mans, amb il·lusió, amb alegria, estant segures i segurs que es complirà, tingueu fe i mai dubtes, mai un “i si…” un “però…”.

Que és el pitjor que ens pot passar, equivocar-nos? I què, si l’important és no rendir-se mai. L’important és tornar-se a aixecar! No intentar-ho és de covards, és de dèbils.

Si mai fem res, busquem excuses i sempre estem a casa sense tenir objectius, serà com estar morts en vida. La vida és un miracle que no podem malgastar. Cada dia quan obriu els ulls, doneu gràcies per tornar a gaudir d’una nova jornada i tenir la possibilitat de ser millors persones que ahir.

NAMASTE

 🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.