Confinament comarcal a partir d’avui

Les noves restriccions estaran en vigor fins al diumenge, 18 d’abril, inclòs

Aquest divendres, 9 d’abril, han entrat en vigor les noves restriccions que han sortit publicades aquesta matinada en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Tal com s’explica en el document, les modificacions que s’han incorporat respecte a les restriccions dels últims dies són:

Mobilitat. Se suprimeix la possibilitat de desplaçament a una altra comarca diferent de la de residència habitual de les persones que integren la bombolla de convivència, com a mesura per limitar més la mobilitat i la major activitat social que aquesta pot portar associada.

Relacions socials. Es recupera el règim aplicable en les trobades familiars i/o socials que es va establir en el moment més àlgid de la corba pandèmica durant la tercera onada, i que es va mostrar útil per assolir l’objectiu de doblegar la tendència ascendent dels contagis. Així, les trobades familiars i/o socials es permeten sempre que no se superin les sis persones, llevat que siguin convivents, i no suposin la confluència de més de dues bombolles de convivència.

També es recomana que les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social que tinguin lloc en espais tancats −incloent els domicilis− es limitin tant com sigui possible i, en tot cas, fonamentalment a les visites a persones amb dependència o en situació de vulnerabilitat i que siguin sempre de la mateixa bombolla de convivència.

Activitats no essencials. Els indicadors epidemiològics i assistencials obliguen a mantenir les mesures de limitació d’activitats no essencials i de control de la mobilitat i a prorrogar les mesures preventives dirigides a afavorir el distanciament entre persones que no pertanyen a grups de convivència estable, prescindir d’aquelles activitats no essencials que suposen un risc de contagi i evitar les aglomeracions o concentracions de persones en espais de concurrència pública, especialment en llocs tancats.

Determinades activitats, com els llits elàstics o els jocs d’escapada (escape room), entre les activitats recreatives suspeses, per seguretat jurídica.

Podeu consultar aquí totes les restriccions que estaran en vigor fins a les fins a les 00:00 hores del dia 19 d’abril de 2021.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.