Comencen les xerrades per abordar temes d’interès per les famílies

El cicle Famílies Nodridores 2021 s’allargarà fins a mitjans maig

Aquest dilluns a la tarda ha començat el cicle Famílies Nodridores 2021 amb una xerrada en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro a càrrec de la psicopedagoga i terapeuta, Anna Serra Dolcet, que ha parlat de qui pren realment les decisions en l’àmbit familiar quan els fills i les filles són petits. L’activitat s’ha adreçat a les famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys.

A causa de la pandèmia, per assistir a les sessions cal inscriure’s prèviament aquí o correu electrònic, si s’especifica a la informació de la xerrada. L’aforament és limitat.

La pròxima cita serà el dijous, 25 de març, a les 19.30 h, a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro amb una xerrada sobre com educar els nois i les noies adolescents a casa i a l’escola, a càrrec del psicòleg, educador i periodista, Jaume Funes.

La tercera xerrada, el dimarts 13 d’abril a les 16 h, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, posarà la mirada en les relacions familiars i la parella en la criança i la relació de germans, a càrrec de Carlota Sala del web Ninyacolorita des de la qual acompanya a les famílies en la criança i educació lliure, amorosa i conscient. L’activitat estarà adreçada a famílies amb fills de 0 a 12 anys. Aquesta és l’única xerrada en la qual la inscripció prèvia s’ha de fer per correu electrònic a espaisfamiliars@platjadaro.com.

La penúltima es farà el dijous, 29 d’abril a les 19.30 h, a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Albert Juncà, professor de sociologia de l’esport en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport de la Universitat de Vic, analitzarà el paper de les famílies en l’esport educatiu. Xerrada adreçada a famílies amb fills de 0 a 12 anys.

El cicle s’acabarà el dijous, 13 de maig a les 19.30 h, a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro amb Juanjo Fernández, consultor pedagògic, escriptor i conferenciant, qui parlarà de com viure i sobreviure a les pantalles en família.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.