Novetats discogràfiques setmana del 15 de març

60 nous temes roden ja al 102.7 de la FM. Aquí et presentem els més destacats.

Els Manel ha estrenat aquesta passada setman, per sorpresa, la cançó ‘L’amant malalta’, el primer senzill del grup des de la sortida del darrer disc “Per la bona gent” el 2019. En aquest tema Guillem Gisbert, Martí Maymó, Roger Padilla i Arnau Vallvé s’acosten musicalment a el so melancòlic de grups pop dels 80 com Chromatics per explicar la història d’una cita frustrada per un brot de febre.

Manel – L’amant malalta

La Casa Azul ha tornat. I ho ha fet amb magnificència amb la sortida d’un single, ‘Entra en mi Vida’, que, a més, obre la porta a una nova etapa per a la banda de Guille Milkyway, que publicarà el seu nou àlbum al 2022.

La portada d’aquest primer avançament recupera l’emblemàtic logotip que van estrenar per ‘La Revolución Sexual’, un autèntic senyal d’identitat del grup. En l’aspecte musical, torna a destacar el fraseig àgil, disparat i esmunyedís, marcat per un ritme enganxós que, inevitablement, et fa taral·lejar sense parar.

La Casa Azul – Entra En Mi Vida

Com a avançament del seu disc “Duets” (Universal, 19 de març), Sting presenta la seva versió de el clàssic “My funny Valentine” al costat del pianista de jazz Herbie Hancock. “Duets” consta d’una selecció de les seves col·laboracions realitzades al llarg de la seva carrera, entre les quals s’inclouen els duets amb Mary J. Blige, Herbie Hancock, Eric Clapton, Annie Lennox, Charles Aznavour, Zucchero, Mylène Farmer, Shaggy, Melody Gardot i Gashi, entre d’altres.

Sting – My Funny Valentine (feat. Herbie Hancock)

Imagine Dragons han tornat i per partida doble! El grup nord-americà ha llançat aquest passat divendres 12 de març dues noves cançons: ‘Follow You’ i ‘Cutthroat’. Es tracta de les primeres cançons que treuen des que van publicar el seu últim àlbum en 2018: “Origins”.

Imagine Dragons – Follow You

Tal com informaven les xarxes fa uns dies, Evanescence ha publicat un nou single titulat “Better Without You”. Aquest és l’últim avançament del seu nou disc, ‘The Bitter Truth’, que veurà la llum el proper dia 26 de març. Sona així:

Evanescence – Better Without You

Res més per aquest dilluns. Tornem ja en primavera la setmana que ve. Moltes gràcies per seguir-nos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.