Els establiments de restauració poden obrir ininterrompudament del matí a la tarda

Les noves restriccions estaran en vigor fins diumenge inclòs

Aquest dilluns, 8 de març, han entrat en vigor les noves restriccions que van sortir publicades dissabte en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Tal com s’explica en el document, les modificacions que s’han incorporat respecte a les restriccions dels últims dies són:

  • En les activitats socials es manté el límit de concentració de sis persones per trobada o reunió, llevat que siguin convivents, si bé se suprimeix el requisit addicional de no pertinença a més de dues bombolles de convivència.
  • En l’àmbit de la restauració es permet la unificació de les dues franges de servei a l’establiment i s’allarga el temps autoritzat en mitja hora, de manera que l’horari permès de servei a l’establiment és de les 7:30 a les 17:00 hores.
  • En l’àmbit de la cultura s’elimina la prohibició que es puguin desenvolupar activitats culturals amb assistència de públic a biblioteques, museus, sales d’exposicions, galeries d’art i centres de creació i arts visuals, les quals es poden dur a terme tenint en compte la limitació en l’aforament del 50% i les mesures de protecció corresponents.
  • En l’àmbit esportiu d’una banda, s’autoritza, a més de les competicions permeses fins ara, la represa de la resta de competicions federatives a partir dels 16 anys, si bé continua la suspensió de l’assistència de públic per a totes les competicions autoritzades. També es permet l’obertura dels vestidors en les instal·lacions i els equipaments esportius en determinades condicions i que es garanteixi específicament la ventilació mínima
  • En l’àmbit de les activitats extraescolars es permet el el desenvolupament en totes les etapes educatives; també, per tant, a educació secundària, batxillerat i cicles de formació professionals.
  • Les activitats de l’àmbit del lleure educatiu també s’estenen a totes les etapes educatives. En l’àmbit de les activitats docents universitàries es preveu que en el desenvolupament de les activitats teòriques presencials es pugui considerar l’augment de la presencialitat simultània restringida fins a un màxim del 30% de l’estudiantat de cada universitat, sense poder-se superar aquest percentatge en cap centre, i amb subjecció a les mesures corresponents. Finalment, en els equipaments cívics, com a excepció a la suspensió del desenvolupament d’activitats grupals que impliquin presencialitat, s’autoritza que es puguin realitzar activitats a l’aire lliure, en grups no superiors de sis persones, i que siguin de caire físic i/o d’entrenament de la memòria adreçades a persones de més de 60 anys, acomplint les mesures higièniques i de prevenció corresponents.

Podeu consultar aquí totes les restriccions que estaran en vigor fins a les 00:00 hores del dilluns, 15 de març.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.