Comença la vacunació de la Covid a Palamós, La Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Torroella de Montgrí

Avui comencen a vacunar-se les persones amb gran dependència i la setmana que ve els majors de 80 anys

Els punts de vacunació són l’Estadi Municipal Palamós – Costa Brava, el Casal Popular de Palafrugell, el Teatre El Mundial de La Bisbal d’Empordà i Can Quintana de Torroella de Montgrí. Encara no hi ha data per les poblacions de la Vall d’Aro.

A partir d’avui començarà el procés de vacunació de les persones amb gran dependència, amb grau II i III reconegut i els seus cuidadors i cuidadores més directes majors de 55 anys.

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que gestiona la vacunació en aquestes poblacions, calcula que seran unes 400 persones dependents, a banda de les cuidadores. Els Centres d’Atenció Primària de la zona ja han contactat directament amb aquestes persones per a citar-les per a l’administració de la vacuna.

Els ajuntaments han cedit espais amb facilitat d’aparcament, durant un període llarg de temps i que permeti una circulació àgil. Aquests punts seran els mateixos per a la resta de la població, d’acord amb el calendari de vacunació que s’estableixi.

Les persones dependents que segueixen el programa d’atenció domiciliària, seran vacunades al seu domicili.

A partir de la pròxima setmana, començarà la vacunació del col·lectiu de persones majors de 80 anys. El seu CAP els citarà directament.

Vacunació de personal de centres educatius

A partir d’aquest dijous, s’habilitarà el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge com a punt de vacunació pel personal que treballa en centres educatius. Es tracta de l’únic punt habilitat al Baix Empordà.

Aquest col·lectiu podrà vacunar-se voluntàriament entre dijous i divendres. Prèviament, rebran un enllaç on podran escollir dia, hora i punt de vacunació.

Posteriorment, el mateix espai es destinarà per a la vacunació d’altres col·lectius professionals.

La vacuna contra la COVID-19

L’estratègia de vacunació contra la COVID-19 la marca el Departament de Salut en funció de la disponibilitat de vacunes i la prioritat dels col·lectius a vacunar. Des del SSIBE asseguren que hi haurà vacunes per a tothom i s’informarà la ciutadania adequadament quan arribi el moment de vacunar cada col·lectiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.