Novetats discogràfiques setmana del 22 de febrer

Repàs setmanal a les principals novetats arribades a Ràdio Platja d’Aro.

Aquesta setmana hem rebut 70 nous temes. En català destaquen els darrers treballs de Cultrum, amb el single ‘Ho canviarem tot’. Llongue ens porta ?Cau la tardor sobre el mar’ i els Buhos ens presenten aquest ‘Mil Batalles’, amb la col·laboració de Lo Puto Cat.

BUHOS – MIL BATALLES (LO PUTO CAT REMIX)

Sia segueix promocionant la seva estrena cinematogràfica i donant a conèixer la seva banda sonora, que alhora forma part del seu nou disc: “Music, songs from and inspired by the motion picture”. L’últim vídeo que ha llançat ha estat el de la cançó anomenada 1 + 1, que presenta a la ballarina principal, Maddie Ziegler juntament amb els co-protagonistes Kate Hudson i Leslie Odom Jr.

Sia – 1+1

Veintiuno torna per sorpresa dels seus seguidors. El grup converteix en un èxit tot el que composen i ara acaben de llançar el seu nou single ‘Lluéveme un rio’. Es tracta d’una cançó amb una lletra que recorda el pop rock dels 2000, amb la qual han entusiasmat als seus fans.

Veintiuno – Lluéveme un río

Dua Lipa és una de les artistes amb més èxit dels últims temps. Recentment, la cantant britànica va anunciar el llançament de la reedició del seu últim àlbum fins a la data, ‘Future Nostàlgia’. Per si fos poc, ha confirmat quina cançó és el senzill d’aquesta nova etapa. Ni més ni menys que ‘We’RE good’. Un dels punts forts d’aquest projecte és, sense cap dubte, el vídeo musical. Aquí el teniu.

Dua Lipa – We’re Good

David Otero va començar fa un any un nou projecte discogràfic que consistia en un recull de les millors cançons de la seva carrera musical amb la col·laboració en cadascuna d’elles de diferents artistes com Dani Fernández, Taburete o Bely Basarte. El passat divendres 19 de febrer, va sumar a la llista de cançons que ha publicat aquesta, ‘Manuscrito de Invierno’, al costat de Carlos Sadness.

David Otero & Carlos Sadness – Manuscrito en Invierno

Tropkillaz i Tiwa Savage s’han unit per obtenir un remix de Bob Marley i el “Jamming” dels Wailers. El vídeo, compost d’animacions i un collage de fotos que inclouen a Marley jugant a futbol, presenta al duo brasiler al costat de Savage, que posteriorment fa un vers a través de ritmes vertiginosos.

Bob Marley & The Wailers – Jamming (Tropkillaz Remix) ft. Tiwa Savage

I fins aquí aquest repàs setmanal del més nou que ens ha arribat. Recordeu que per escoltar la resta de novetats, teniu el 102.7 de la FM 24 hores al dia al vostre servei. Salut amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.