Compromís institucional i empresarial per unificar la promoció de l’oferta de luxe a la Costa Brava Centre

El projecte “The Village Costa Brava” l’impulsen diferents entitats empresarials de la zona

Convocada per l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, aquest dijous, la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha acollit la presentació del projecte “The Village Costa Brava” en els alcaldes i regidors i regidores dels municipis implicats a la iniciativa, que promouen entre diferents associacions d’empresaris de la Costa Brava Centre.

A l’acte hi havia representació institucional i empresarial de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Calonge-Sant Antoni i Palamós. En els darrers dies, les entitats empresarials també s’han reunit amb la Diputació de Girona.

Les entitats d’empresaris es mostren molt satisfetes amb el suport que han rebut de totes les institucions i diuen que aquest dijous s’ha fet un pas molt important perquè el projecte “The Village Costa Brava”, que vol posicionar la Costa Brava Centre com un destí de luxe i una oferta d’alta qualitat, sigui una realitat en els pròxims mesos.

Els Ajuntaments i entitats d’empresaris ara crearan diferents taules de treball a través de les quals es definirà, entre altres aspectes, el programa d’accions i el funcionament de la Federació de Catalana d’Associacions de Comerç i Turisme.

En el mes d’octubre, representants de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, l’Associació d’Empresaris S’Agaró Sant Pol es mou, Guíxols Comerç i Turisme i la Federació de Comerç i Turisme de Palamós, es van reunir a Platja d’Aro per començar a definir el projecte i aconseguir l’adhesió d’altres municipis.

Fins ara, cada municipi ha seguit una estratègia local en la promoció de la seva oferta d’alta qualitat. La voluntat de les associacions d’empresaris, amb la complicitat de les institucions i el territori, és crear un producte únic i diferenciador, que englobi les opcions de cada població i faci valdre el gran potencial que té la Costa Brava centre en aquest sector.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.