Dijous Gras. Bon Carnaval!

Avui és el primer dia de festa local d’aquest 2021 a la població

Dijous Gras a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró és una jornada de festa als carrers des de l’alba fins a la mitjanit. És el primer dia de festa local de l’any i és, sense cap dubte, una de les jornades més esperades per a les colles, autoritats, famílies i visitants. El dia comença amb la despertada dels 3 nuclis ben d’hora, la concentració de colles a l’Avinguda S’Agaró al migdia i a la tarda, el Pregó dels Carnestoltes a l’Ajuntament al migdia amb connexions en directe a Ràdio Platja d’Aro, l’Arrossada Popular amb Ball en el Palau d’Esports o una gran festa o gala de cloenda en el Palau d’Esports.

Aquest Dijous Gras, a causa de la Covid, serà totalment diferent i d’impàs, a l’espera que l’any 2022 puguem retrobar-nos amb els costums i tradicions d’aquests dies.

El format d’aquesta 44a edició del Carnaval de Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró s’ha concebut com un viatge a les darreres quaranta-tres edicions a través d’un ampli recull de pòsters, fotografies, anècdotes, un homenatge a les colles i els Carnestoltes que han regnat al llarg de la seva història o una descripció de les activitats més emblemàtiques.

Enguany, el consistori, en el marc de l’eslògan ‘2021. Un Carnaval per recordar’ ha activat una web dedicada a la festa, que es divideix en diferents apartats i s’anirà farcint amb records de tots els Carnavals. Us convidem a gaudir-ne aquí.

Recordeu que, per mantenir viu l’esperit del Carnaval, també s’han organitzat activitats alternatives a les propostes multitudinàries. A partir d’avui, es pot gaudir d’una exposició a l’aire  lliure al voltant dels 44 anys d’història del Carnaval de Platja d’Aro. La mostra està formada per 221 plafons de grans dimensions on es recull l’evolució de la festa.

Fins aquest divendres, també es pot participar en el concurs de fotografia que proposa disfressar-se imitant algun dels cartells de la història del Carnaval de Platja d’Aro que es poden veure a les xarxes socials de la regidoria de Joventut (@joventutpladaro). Cal enviar les fotos per correu electrònic a pij@platjadaro.com o WhatsApp (en el mòbil 691 675 143). Hi haurà 1r, 2n i 3r Premi, que es faran públics el pròxim dilluns, 15 de febrer.

Bon Dijous Gras i Visca el Carnaval!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.