Comença el Carnaval confinat de Santa Cristina d’Aro amb diferents concursos

En tots els casos, només poden optar en els premis les persones empadronades al municipi

Aquest divendres, Santa Cristina d’Aro dóna el tret de sortida a un Carnaval atípic i que s’ha hagut de reinventar a causa de la pandèmia. Un ‘Carnaval Confinat’ que pretén mantenir l’esperit carnavalesc.

L’Àrea de Festes ha substituït les activitats multitudinàries per activitats que es poden fer a casa o bé al municipi, respectant les mesures de seguretat i evitant qualsevol risc de contagi de la Covid-19.

Les activitats s’allargaran fins al 24 de febrer i inclouen dos concursos a Instagram, un a Tik Tok, un concurs de decoració dels comerços i una exposició de fotografies històriques del Carnaval al centre del municipi.

Trobem el Rei o la Reina Carnestoltes 2021

Pel que fa als concursos d’Instagram, hi ha el concurs ‘Trobem el Rei o la Reina Carnestoltes 2021’, dirigit tant a adults com a infants, en què s’han de disfressar i fer un vídeo curt (30 segons infants i 1 minut adults) explicant per què han de ser el Rei o la Reina Carnestoltes 2021. Aquest vídeo es publicarà a xarxes socials amb uns hashtags específics pel concurs. Hi ha un parell de premis: 300 € (categoria adulta) i 150 € (categoria infantil) en vals de compra a comerços, botigues i establiments de restauració del municipi. La participació està oberta fins a l’11 de febrer i el divendres, 12 de febrer, s’anunciaran els dos guanyadors o guanyadores a través de les xarxes de l’Ajuntament.

Santa Cristina es disfressa per Carnaval

El concurs d’Instagram ‘Santa Cristina es disfressa per Carnaval’ està dirigit a tota la ciutadania. En aquest concurs els participants han de disfressar-se i fer-se una fotografia en algun espai del poble, i penjar-la a Instagram amb el hashtag indicat abans de l’11 de febrer. Tothom qui participi entrarà al sorteig de 5 premis de 150 € en vals de compra en establiments del municipi, i les persones guanyadores s’anunciaran dilluns, 15 de febrer.

Carnaval a Tik Tok fins a Sant Valentí

En aquest cas es pot participar de manera individual o per grup estable de convivència, i els participants han d’omplir prèviament un formulari que pot trobar-se a la web de l’Àrea de Joventut, disfressar-se i penjar el seu vídeo a Tik Tok amb el hashtag indicat. La participació està oberta fins al 14 de febrer i les persones guanyadores es publicaran l’endemà. En aquest cas, hi ha dos premis a la millor disfressa individual i dos premis per a la millor disfressa de grup estable de convivència. Els premis consisteixen en aparells electrònics, partides de bitlles i vals de compra en establiments comercials del municipi.

Carnaval en els comerços

Les botigues, comerços i establiments de restauració també tenen el seu concurs, decorant l’interior i/o exterior dels seus negocis. Es poden inscriure fins a l’11 de febrer i, el divendres 12, un jurat valorarà in situ les decoracions. Els premis consisteixen en 500, 300 i 200 euros en vals de compra. També hi haurà un premi especial per a la categoria d’aparadors guarnits pels alumnes del PFI, que consisteix en 300 euros en vals de compra. Els establiments guanyadors s’anunciaran dimecres dia 17 de febrer.

Una exposició retrospectiva

Del 12 al 24 de febrer, la plaça Mn. Baldiri Reixac, acollirà una exposició de fotografies històriques del Carnaval de Santa Cristina d’Aro. Les fotografies les han cedit les colles de Carnaval del municipi, així com particulars.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.