El Carnaval s’instal·la als carrers de Castell-Platja d’Aro

Les màscares carnavalesques ja presideixen molts espais de la població

Els operaris de la Brigada Municipal ha instal·lat en les últimes hores un dels elements més característics del Carnaval de Castell-Platja d’Aro.

Les màscares carnavalesques de diferents mides i estils ja llueixen a les principals avingudes i accessos al nucli de Platja d’Aro. La seva instal·lació acostuma a donar el tret de sortida a l’arribada del Carnaval a la població.

La gran majoria de les peces s’ubiquen en els giratoris de l’Avinguda de Castell d’Aro de Platja d’Aro, un dels principals accessos al nucli platjarenc, però també guarneixen edificis municipals com l’Ajuntament i el Palau d’Esports i Congressos.

Cada any, també donen la benvinguda en els milers de visitants que rep el municipi durant la festa, especialment, el dissabte de Carnaval amb motiu de la multitudinària Rua de Carrosses i Comparses. Enguany, a causa de la pandèmia, la programació s’ha reduït dràsticament i només se celebraran activitats de petit format per evitar aglomeracions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.