A punt per un Carnaval històric a causa de la pandèmia

No es faran activitats multitudinàries i l’Ajuntament ha organitzat una exposició retrospectiva, gimcanes i s’ambientaran comerços i carrers

Aquest dissabte comença la 44a edició del Carnaval de Platja d’Aro. Una edició que a causa de la pandèmia i les mesures de seguretat no tindrà res a veure amb la programació d’altres anys. L’any passat va anar de pèls que no se celebrés el Carnaval perquè el 26 de febrer, Dimecres de Cendra, les colles enterraven els Reis i les Reines i quinze dies després s’instaurava l’Estat d’alarma.

El mes de setembre de l’any passat, els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro conjuntament amb les entitats de Carnaval de cada població ja van anunciar la suspensió de les desfilades de carrosses i comparses. També s’han anul·lat, a escala local, totes les activitats que mobilitzen molta gent com el sopar de colles, el canvi d’atributs, les desfilades escolars, balls, l’arrossada i el pregó de Dijous Gras o l’enterrament de la sardina, per citar-ne algunes.

A l’espera que es conegui el cartell promocional 2021 ben aviat, us podem avançar que el Carnaval 2021 fluirà entre l’ambientació i activitats per fer amb el nostre grup bombolla.

L’àrea de Turisme instal·larà una exposició fotogràfica als principals carrers de Castell d’Aro, Platja d’Aro i Sagaró amb un recull d’imatges de la vida carnavalera en el passat i present. Grans i petits podran participar en un joc per aconseguir la xapa commemorativa del Carnaval 2021 i diversos aparadors s’ambientaran amb motius carnavalescos i disfresses cedides per les colles.

L’àrea de Joventut, Infància i Esports també ha preparat una gimcana fotogràfica relacionada amb l’ambientació de Carnaval. Les fotos es publicaran a les xarxes socials i els participants podran aconseguir premis en diverses categories.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.