El musical d’Els 3 Porquets inaugura el Mar dels Nens 2020

El Parc Infantil de Nadal s’ha reconvertit en un cicle d’espectacles familiars

A les sis de la tarda s’ha inaugurat la 25a edició del Parc Infantil de Nadal ‘El Mar dels Nens’.

Aquesta edició, a causa de la pandèmia, l’esdeveniment s’ha transformat en un cicle d’espectacles familiars que s’allargaran fins al 3 de gener.

Aquest diumenge ha estat el torn de la companyia Dreams Teatre que ha presentat la seva pròpia versió del clàssic d’Els 3 Porquets. En aquesta història, els germans porquets es desperten un dia al mig del bosc i comencen a trobar-se personatges d’altres contes com El Príncep de la Ventafocs, La Caputxeta Vermella, La Bruixa de la Blancaneu, una parella estrafolària que ven cases prefabricades, etc.

Seguint estrictes mesures de seguretat i d’higiene, grans i petits que han omplert la platea del Palau d’Esports i Congressos han pogut descobrir entre cançons i aventures si, finalment, els germans aconsegueixen escapolir-se del terrible llop.

Sis espectacles i estrictes mesures de seguretat

Del 27 al 30 de desembre i el 2 i 3 de gener, sempre a partir de les 18 h, hi haurà un espectacle diferent en el Palau d’Esports i Congressos.

Aquest dilluns actuarà Soy La Fiesta amb la seva proposta d’humor, música i globoflèxia The Show Balloon. Les sessions continuaran amb l’espectacle d’animació d’en RikusVisca la festa per Nadal (dimarts 29 de desembre), i tota la màgia de David El Mag i la seva proposta Viu la Màgia! (dimecres 30 de desembre). Les dues darreres sessions seran a càrrec d’El Gripau Blau i el seu espectacle d’animació Un Nadal Musical (dissabte 2 de gener) i Cirquet Confetti i el show de circ i música Musicirc (diumenge 3 de gener).

Les entrades estan a venda a 2,50 euros per persona (a partir de 2 anys) i espectacle, i es poden adquirir anticipadament al portal de venda entrades.platjadaro.com fins que s’esgotin. En cas d’anul·lació es retornarà l’import.

Si n’hi ha de disponibles, es poden comprar a la taquilla del Palau d’Esports i Congressos el mateix dia de l’espectacle a partir de les 17 h, però no es pot accedir a l’equipament un cop l’espectacle hagi començat.

Les mesures que se segueixen són l’ús obligatori de mascareta per a majors de 6 anys, comprovació de temperatura per accedir a l’espectacle, no està permès menjar a l’interior i cal mantenir la distància de seguretat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.