Novetats discogràfiques setmana del 21 de desembre

Darrers dies del 2020 i avui hem rebut 59 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM. Aquí en repassem alguns dels més destacats.

La cantant Judit Neddermann ha interpretat en directe un tema molt especial: “Marea blanca”. És una cançó nova, publicada fa només dos dies, dedicada als sanitaris que han estat al peu del canó.

Judit Neddermann – “Marea blanca”

El músic igualadí Carles Pauné (paunezz) estrena aquest dilluns la seva primera cançó, ‘Hivern’, coincidint amb l’arribada de l’estació més freda de l’any.

paunezz – Hivern

Aquest divendres, Pablo Lopez ha deixat anar al seu nou disc, Unikornio, Once millones de versos después de ti. Un àlbum que demostra, un cop més, que Pablo López desborda talent. Acompanyant el llançament del disc arriba el nou senzill, ‘La niña de la linterna’, un tema molt íntim.

Pablo López – La niña de la linterna

Des de fa uns mesos, el cantant i compositor madrileny David Otero està gravant al costat de coneguts artistes per poder completar el seu nou projecte musical “Otero i yo”, que estarà ple de col·laboracions i amb el qual celebrarà els seus 20 anys dedicat a la música. A aquesta llista se suma ara “Castillo de Arena”, una col·laboració amb Marta Soto amb qui l’artista té una gran amistat.

David Otero & Marta Soto – Castillo de Arena

Evanescence ha confirmat la data de llançament del seu pròxim disc, “The Bitter Truth”. L’àlbum sortirà finalment a la venda el 26 de març de 2021. Mentrestant, la banda ha aprofitat per estrenar un altre dels seus temes, ‘Yeah Right’.

Evanescence – Yeah Right

Coincidint amb la publicació del seu nou disc, “McCartney II”, Paul McCartney ha llançat el videoclip de ‘Find my way’, que ha dirigit Roman Coppola i en el qual apareix tocant tots els instruments. Aquí el teniu:

Paul McCartney – Find My Way

I per acabar, us deixarem amb la nostre felicitació nadalenca. Molts ànims a tots, que tingueu les millors festes possibles de Nadal, amb tota la prudència i desitjar-vos de tot cor que el 2021 sigui un any per curar-nos les ferides. Tornarem desprès de festes amics. Una abraçada immensa!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.