Castell d’Aro no tindrà Pessebre Vivent, però es mantenen les exposicions de Nadal o el Concert

El Pessebre Vivent castellarenc, que l’any passat va rebre més de 9.000 visitants, es pot recordar a través d’imatges gegants

La pandèmia també ha provocat la cancel·lació de la 62a edició del Pessebre Vivent més antic de Catalunya.

Castell d’Aro no tindrà Pessebre Vivent, però l’Associació del Pessebre ha instal·lat a la Plaça Lluís Companys unes imatges gegants que recorden algunes de les escenes que, l’any passat, van veure en directe més de 9.200 persones.

Malgrat que s’hagi suspès un clàssic de cada Nadal, altres es mantenen amb mesures de distància i seguretat com la 41a edició del Concurs i exposició de diorames, pessebres i composicions nadalenques o el Concert de Nadal.

Les exposicions es podran visitar els dies 20, 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener, de 17 a 20 h, i el 27 de desembre i 2 i 3 de gener, d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.

El diumenge, 20 de desembre, també s’ha programat el tradicional Concert de Nadal amb la participació de la Coral de la Vall d’Aro i Gospel d’Aro.

A diferència d’altres anys, es farà a la Sala Polivalent, amb places limitades i recollida prèvia de l’entrada per a controlar l’aforament.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Castell d’Aro no tindrà Pessebre Vivent, però es mantenen les exposicions de Nadal o el Concert”

  1. Una de les reivindicacions historiques de Platja d’Aro, la revisio de l’antic pla general, en que estaven d’acord tots els partits, ha enfilat avui en sessio plenaria la definitiva recta final. La majoria de l’equip de govern, del PSC, ICV-EUiA i el PP, permetra la seva aprovacio definitiva, que tindra l’abstencio d’ERC i el vot majoritariament en contra de CiU. Els convergents critiquen l’emplacament d’un auditori al Port d’Aro. Es dona, pero, la paradoxa que mentre un dels artifexs del pla es el regidor del PP, Antoni Cano, responsable d’Urbanisme, l’actual alcaldable popular critica el nou POM. El POUM va ser iniciat per CiU, pero despres de la mocio de censura que els va fer fora de l’alcaldia, ha acabat sent culminat pel nou govern. Es cert que hi ha notables coincidencies entre tots els partits, pero, ara mateix, CiU reclama que s’aturi el proces per revisar-lo. El motiu,i a grans trets, les importants discrepancies al voltant de l’emplacament del gran auditori de la Costa Brava, com alguns ja l’han batejat, el cami de ronda de Treumal i la qualificacio dels hotels.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.