L’Avinguda S’Agaró de Platja d’Aro en obres fins a Nadal

La voluntat de l’empresa constructora és que les terrasses que s’han retirat puguin tornar a funcionar durant el pont del 6 i 8 de desembre

Durant tot el novembre i bona part de desembre, les obres de sanejament es concentren a l’Avinguda S’Agaró de Platja d’Aro.

Jordi Johé Vall-llovera, cap de Servei Responsable de Contractes Girona Nord FFC Aqualia, que té la concessió del servei, ens ha explicat que els treballs van a bon ritme i l’objectiu d’Aqualia és que les obres de l’Avinguda S’Agaró estiguin acabades just abans de Nadal. Inclús, es pugui deixar fet el tram que arriba fins al pas de vianants que hi ha davant l’Hotel La Terrassa.

Aquest dimecres ha començat la instal·lació de la canonada pluvial i, a partir de dilluns, es tancarà al pas de vehicles la meitat del giratori de davant l’Ajuntament. No es podrà fer el canvi de sentit per tornar a l’Avinguda de Castell d’Aro.

Voluntat de reobrir les terrasses afectades abans del pont

Si no surt cap imprevist, l’empresa vol que les terrasses que es van desmuntar per l’afectació dels treballs, entre el carrer Església i l’Avinguda Castell d’Aro, puguin reobrir durant el pont de la Constitució i la Puríssima, si el pla de desescalada COVID-19 ho permet.

Obres fins al 20 de desembre sense cap aturada

En el calendari inicial, també s’havia previst una aturada dels treballs del 13 al 19 de desembre, però, si tot va bé, les feines no s’aturaran per a deixar lliure d’obres tot aquest àmbit abans de les vacances nadalenques i no causar més molèsties als veïns i establiments de la zona afectada.

El primer semestre de 2021 s’acabarà l’Avinguda Castell d’Aro

Després de les vacances de Nadal i fins a l’estiu, les obres es concentraran novament a l’Avinguda de Castell d’Aro i carrers adjacents, entre els carrers Migdia i Joan Maragall, on encara no s’ha actuat.

L’objectiu de tot el projecte és crear un sistema de canalització de gran capacitat que eviti les històriques inundacions que pateix el nucli i canalitzar totes les aigües plujanes fins a la riera del Cavall Bernat perquè desemboquin al mar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.